SATURDAY

2012



 
Satt hemma och kollade film i lördagskväll, vid tio blev jag sugen på att följa med brudarna ut. Sagt och gjort, hoppade in i duschen och var i stan en tre kvart senare (inte dåligt måste jag säga!). Spontant är alltid roligast! Om man inte jämför med förra helgen då jag hade så jäkla kul. Nu till helgen är det personalfest och tentaslask på lördag, vilket också innebär att vi självklart måste ha en tenta innan. På fredag smäller de, om jag lyckas få en plats. Hade nämligen missat anmälningen... Woopsideejsi..
 
 


WHAT TO DO?

2012



Hej lördag, familj och alla vänner!
Har en liten sån här ångestperiod då jag inte vet vad jag ska göra ikväll, gå ut? bio? stanna hemma? godis? läsa? film? julpynta? Brukar sluta med att jag tar för lång tid på mig att bestämma att jag har somnat innan jag kommit fram till något... Världsliga problem!
 
Vad gör ni ikväll?


I'M ALIVE

2012



Skulle bara säga det! Nu ska jag hoppa in i duschen, in till stan och äta lunch sen blir det en fredagseftermiddag på bibblan. Känner på oss att vi inte kommer få så mycket gjort efter halv tre ändå. ;)
 
 


LIVE AND DREAM. AND LIVE YOUR DREAMS

2012



Har försökt vika min tvätt i flera timmar nu.. Har väl fått hälften gjort, men fan vad det är tråkigt..
 
Annars så har fredagen varit bra (betydligt mycket bättre än vad resten av veckan varit), började med pannkaksfrukost hos mig och sen bibblan hela dagen för att plugga till seminarie som vi har på måndag.
 
Sen var jag jättetrött, men gav mig ut på en löprunda, var assegt till en början och jag tänkte lägga av men efter två kilometer var det som om någon tryckt på en knappt och det kändes som om jag flög fram. Så jäkla skönt när den känslan kommer, oftast så gör den det efter ett par kilometer, det gäller bara att hålla ut till dess. Det här med att springa har varit ett mål för mig, för två år sen sprang jag inte ens en kilometer. Jag kunde inte. Trots att jag alltid varit aktiv, spelat både fotboll och innebandy och testat alla möjliga sporter, alltid varit ute och gått långa promenader så var det där med att springa inte min grej. Mitt första mål var att ta mig runt Pelle-såg hemma, är väl 2 km eller något. Förutom att jag kan bli lite rastlös ibland (speciellt på bandet) så springer jag nu 5 km som uppvärmning (eller okej, springer inte rush precis). Iallafall, idag blev det 7 km i regnet och efteråt var jag sjukt nöjd med tanke på att jag bara tänkte slänga mig i fåtöljen egentligen. GO GO GO! Har ju mina små mål.. hoho
 
Ska ta tag i den där sista tvätten nu, sen blir de movie :)
 
 
 


POSITIVT TÄNKANDE!

2012



Tänkte skriva värsta negativa inlägget men när jag började insåg jag HUR negativt det var, och jag gillar inte att vara negativ! Men ibland har man dåliga dagar, och idag är en av dem. Är så trött att jag knappt orkar sitta upp, händerna skakar, känner mig inte alls piggelin, kan knappt gå för vaden gör så ont. Och sen har jag tvättstugan - bara det liksom.. haha.. Vet itne varför, men tvätta är verkligen det tråkigaste och värsta jag vet. Skjuter upp på det tills att jag inte har några underkläder kvar (kan till och med gå och köpa nya för att slippa tvätta) och när jag väl är fördig med all tvätt känns det som om jag har klarat av mitt drömmål, är så jäkla glad och lycklig då!! Det är stort för mig att ha tvättstugen och eftersom jag tvättar så sällan blir det så mycket... Handlar inte om att vara lat, handlar om att tycka det är fruktansvärt!
 
Shit vad negativ jag blev ändå. Sorry! Tror det beror på sämnbrist och alldeles för mycket i huvudet. är bra på att tänka på saker jag inte ens borde fundera över. Är ju egentligen en bra dag, min lilla älskling fyller ju 3 år idag. Men hon får ett helt eget inlägg istället.
 
Så, nu börjar jag om! Resten av dagen ska bli bra, ska iväg och träna och envis som jag är ska jag kämpa mig igenom combaten trots benet. Envisades med att gå till skolan förut och bara man kommer igång lite så känner man det inte lika mycket :)


SCHOOLTIME

2012



Hejhej från skolan!
Sitter och jobbar med powerpoint och excel för att kunna redovisa imorgon och få ytterligare 4,5 hp, samtidigt som vi väntar på föreläsningsstart, 15-18 idag sen ska jag ha dejt med min fina emmis... Idag har jag fått resultatet på rapporten som vi lämnade in förra veckan, blev godkänd på den, ett C var det så ett starkt Godkänt. Är nöjd med det med tanke på att vi hade en vecka på oss och tentaplugg och PM samtidigt. Så kul att läsa om all skola va.. ?
 
Annars då? Väldens träningsvärk i vaden efter att ha haft kramp inatt.. Fattar inte varför jag jämt och ständigt vaknar med kramp i samma vad, kan det vara någon nerv som ligger fel kanske? Aja, ingenting jag lider av så får väl helt enekelt bara låta det va.
Klarade av 5000 meter på rodden på 25 minuter (mitt mål!) Exakt i samma sekund som det slog över så rodde jag den sista metern, kämpade som fan i slutet och svetten bara sprutade.. Haha
 
Nehepp, inget vettigt idag här inte.
Puss och kram, hejdå!
 


IF YOU WANT SOMETHING YOU'VE NEVER HAD, YOU HAVE TO DO SOMETHING YOU'VE NEVER DONE

2012



Jag har haft en riktigt effektiv måndag, älskar när veckan börjar med en bra måndag!
Började med datorlabb-lektion mellan 9-12 och vid ett var det dags för den nya kursen.. på engelska.. hängde med mer än vad jag trodde (kanske bara är i början...) och den verkar intressant och rolig! Hoppas bara att det fortsätter så.
 
Efter det åkte jag direkt in till stan för en snabb kaffedejt med herr albinsson, en vän från växjö som jag träffar alldeles för sällan.. Han var här i jobb och när det finns tid så får man ju passa på! Hem och byta om och direkt till gymmet för ett bodystep-pass och lite löpning på bandet. Och seeeeeen.. myskväll med brudarna.
 
Imorgon har jag en inbokad BIA-mätning på gymmet på förmiddagen så med det sagt säger jag godnatt och hoppar i säng!


SUGAR SKULL - HALLOWEEN

2012



 
Guuuuuud vad det ska bli skönt att sova ikväll! Jag är såå himla trött..
Hade en kanonkväll igår med sittning och halloween-fest, verkligen lyckat!
 
Och idag har jag varit i mönsterås och jobbat kvällspasset, som sagt - trött men det gick ganska fort ändå. Gillar dock inte att köra när man är trött och värst var det på hemvägen när det låg precis på nollan och var jättedimmigt, då gick det inte så fort vill jag lova.. Safety before all!
 
Nu ska jag borsta gaddarna och hoppa i sängen, mmmm.. heldag i skolan imorgon med ny kursstart!
 
Här är lite bilder från igår, den där sminkingen tog 3 timmar (!!) men bra blev det.



VÄRLDENS BÄSTA MORFAR

2012



Alltså nu är det här ingen ursäkt men.... när man pluggar har man ingen tids/dags/datumuppfattning och igår var det den 1 november, dagen jag fruktat sen länge med inlämning och tenta.. Jag visste alltså vad det var för dag men kopplade det bara till plugget och glömde bort min fina morfar som fyllde 73! Hur kunde jag glömde det???! Förlåt förlåt förlåt världens bästa morfar, och det var ju självklart DÄRFÖR ni skulle ha fika på söndag, och jag inte kunde komma.
 
Och till råga på allt så har han varit på sjukhuset idag, och jag kommer fortfarande inte ihåg hans födelsedag, förrän mormor kommenterar ett inlägg här på bloggen och skriver om födelsedagen...
 
Jag brås på morbror Kojs, skyller på det (det är okej va?)..
 
Morfar, förlåt! - Jag ringer imorgon!
 


YESTERDAY

2012



Såhär hade jag det hela dagen igår!
 
 
Låg i träningskläderna och läste ut min bok jag började på i somras innan jag hoppade in i duschen. Att bara kunna läsa VANLIGA böcker! Det hinner man inte nu för tiden, och jag som är en riktig bokmal.. Har massor av nya böcker som bara väntas på att läsa och nu ska jag införskaffa mig "femtio nyanser av honom" som blivit så populära och sålt i fler exemplar än Harry potter. Det är ganska sjukt.
 
Och sen låg jag i sängen och kollade serier på datorn, sånt man inte heller haft tid med. Skön kväll och jag somnade tidigare än någon annan kväll denna veckan.
 
Idag är jag dock väääldigt rastlös så när jag ringde hem till mamman och de skulle åka till färjestaden för att kolla innebandy blev jag glad, betyder alltså att de plockar upp mig och cirkus en halvtimme och jag får finfin tid med familjen och till på köpet på något att göra. yeeeei happy me.
 
 


UPDATE

2012



Hej! Här kommer en liten uppdatering.. Denna vecka har varit hektisk, men nu är det äntligen HELG! Utan någontign som helst att tänka på.. Imorgon blir det att strosa runt på stan och handla grejjer till lördagens sittning, med halloween-tema. Vi har planerat sen länge vad vi ska vara och det kommer bli såå bra. Biljetterna till hela halloweenfest-natten var slutsålda på en kvart så det kommer bli mycket folk. Räknar med en legendarisk kväll!
 
Iallafall, vad har jag gjort denna veckan då?
Började ju med besiktning i måndagsmorse, jag fick en rest-tid i nybro så styrde bilen dit och var huuuur nervös som helst. Tur jag hade en av tjejerna med mig annars hade jag nog avbokat, haha. Men som ni redan vet så gick den ju igenom! Har hunnit med ett par besök på det där hemska sjukhuset också, en tjej i klassen har opererats så vi har varit stöd och hjälp. Och igår så skulle jag själv dit, tackar mina brudar som följde med och höll mig i handen. Det där med sjukhus alltså, ryser av obehag bara jag pratar om det. Min allra största fobi, hjärtat börjar klappa, jag börjar andas snabbare, tårarna bränns bakom ögonlocken.. Vet inte vad den här skräcken kommer ifrån, men varje gång jag går in genom dörrarna blir det bara värre. En fobi som har vuxit fram istället för att växa bort. Varnade om att de skulle kolla min ansiktsfärg och sätta mig ner om jag höll på att svimma. Och jo, så illa är det och så töntig jag känner mig.. Sjukhus är obehagligt i sig men sen när man har en fobi blir det ännu värre. Värre än med spindlar - och då kan ni ju tänka er! Nog om det, ska jobba bort det! Förr eller senare måste jag dit igen.
 
Hur som helst, rapportinlämning, pm-inlämning och så tenta imorse. Ska inte säga för mycket, men det kändes rätt enkelt och jag borde bli godkänd..
 
Har också hunnit med att träna, men har sen jag kom hem vid tolv legat helt död i sängen, läst, sovit och kollat på tv. Det är som om allt släppt nu och luften går ur en. När allt är klart och man kan slappna av för några dagar. Nästa vecka börjar en ny kurs - på engelska.. Det ska bli spännande!
 
Större delen av klassen tentaslaskar men jag kommer inte komma från sängen idag känner jag så lika bra att försöka sova tidigt och kurera sig för att vara laddad för en oslagbar helg.
 
Allt bra med er där hemma?