BÖDA SAND

2013







FREDAGSMYS

2013



Godkväll! Eller jag ska faktiskt säga godnatt för ögonlocken är på väg ner.. Jag är supertrött efter 13 timmars jobb, trots att det var många timmar gick det väldigt fort, det gör alltid det! Gillar verkligen mitt jobb, det är super och alla jobbarkompisar ärbså härliga. Efter jobbet åkte jag till Jenny där hon och Felicia hade fixat mat och efter det åkte vi inte till stan för att avsluta med glass från Ben & Jerry's. En mysig kväll med fina vänner med andra ord! Imorgon väntar en heldag på böda sand, så klockan ringer redan vid sex. Det är många år sen jag var där så det blir kul! Och framför allt skönt med en hel dag på stranden=) Nej fy så trött jag är, natti natti!


SUPERDAG

2013







DO MORE OF WHAT MAKES YOU HAPPY

2013

















SATURDAY NIGHT FEVER

2013



Lördagkväll. Vänner. God mat. Vin. Drinkar. Snack. Skratt. Musik. Krögers. Glitter. Kärlek.













MÅNDAGMORGON

2013



Godmorgon! Jag vaknade med ett ryck vid tjugo i sex av att det ringde på dörren. Det ringden och ringde och ringde, vem fan gör det en måndagsmorgon??!! Nu är jag sjukt nyfiken och skukle väldigt gärna vilja veta vem denna människa var som tyckte att det var en sån fruktansvärt bra idé. Det vet jag inte, för jag öppnade inte. Och inte ville jag gå och kolla i ögat heller för det knarrar i golvet vilket hade hörts...
Hur som helst så var det en bra väckning trots lite för tidigt men efter en stund gav jag mig ut på morgonpromme och efter dusch och frukost ska jag nu dissa solen för en hel dag på jobbet. Jobbar dock med söta Ellen så det kommer bli kul ändå! Och imorgon är jag ledig och får njuta lite, då blir det minsann en hel dag på Öland.

Min vecka har börjat bra, hoppas er också gjort det! :)




LEDIG FREDAG

2013



Jag har haft en ledig dag och fy så tråkigt det har varit. Haha. Jag har inte riktigt varit på topp och mig själv denna veckan, helt seg och orkeslös (och med träningsvärk från helvete...). Dagen avslutades dock på bästa sätt och vägde upp hur den började. Nyss hemkommen från en härlig kväll hos Emma och Dea med grillning som avnjöts i den varma kvällssolen, rabarberpaj, prat och film. Imorgon börjar jag tidigt, klockan ringer om drygt 5 och en halv timme så jag ska verkligen försöka sova bums nu. Skriver mer imorgon, eller nåt=) Godnatt!




SO FINALLY I MET YOU MR GREY...

2013





Jahaja, det talas ju väldigt mycket i hela världen om den här Christian Grey, så det är väl dags för mig också att ta reda på vem den omtalade mannen är. Jag gillar ju annars sånt som är lite udda, brukar inte falla för trycket men ja, vad säger man? Vissa dagar är man inte så stark som man tror och vill ;-) Alltså, i brist på nya böcker stod jag där i bokhyllan och blicken föll på Femtio nyanser av honom. In i böckernas värld en stund och jag hoppas inte att du gör mig besviken Mr Grey... Upp till bevis! Lovar recension sen.