SUNSHINE BABY

2013



Är det inte lustigt hur lite sol kan höja humöret så mycket? Jag är trött, har huvudvärk, är jävligt opepp på denna kurs och seminariet vi har just nu men hade det inte varit för solen hade det känts ännu värre. En härlig eftermiddag/kväll väntar med massa härliga vänner och årets första grillning, och helgen är ledig och oplanerad. Så mjo, visst är det en bra torsdag! En Loka Chocolate Shake väger upp det ännu lite mer, och i helgen ska jag fixa håret. Får nog ta och le lite ändå=)
 
And soon it's summer!!
 
 
 
 
 


ONSDAGSTANKAR

2013



 
Ibland försvinner jag in i en bubbla. Jag är där men ändå inte där. Jag ser hur läppar rör sig men jag hör inget ljud. Jag nickar, skrattar, ler, låtsas vara med. Men egentligen är jag någon helt annan stans. Jag befinner mig i min egna lilla värld med mina egna tankar och funderingar. Att sitta i samma rum som flera andra med en pågående konversation men gå därifrån utan att veta vad som har sagts. Jag är väldigt duktigt på det. Tänker att - nu ska jag också vara med. Men efter en liten stund glider jag in i min bubbla igen. Min trygga lilla bubbla där ingen ka ta sig i och heller inte ens få en inblick om hur det ser ut. Jag är social, glad och gillar att ha folk om krig mig. Men jag älskar att vara själv. Att sitta med mina egna tankar, gå långa promenader och bara fundera. Jag tror att det är nyttigt, men många gånger hade jag nog behövt vara den där som ringer till någon och frågor - Vill du hänga? Ut och gå en sväng? Eller bara prata en stund? Jag skulle nog behöva göra det för att inte fastna. Det är lätt att man fastnar vid ett perspektiv och grubblar ner sig för mycket. Men sen är jag ju en grubblare utan dess like också, jag vill gärna ha de där stunderna då jag grubblar sönder hjärnan tills den kokar. Hade jag gått den där promenaden eller pratat en timma med vännen i telefon hade jag förutom många nya perspektiv också fått lite "ytligare" saker att prata, skratta och diskutera om. Inte det att jag alltid är själv, eller aldrig pratar i telefon eller är ute och går med någon vän - för det gör jag! Jag kan prata i telefon flera timmar men så fort jag lagt på slås jag av mina egna tankar igen.
 
Jag tror att jag är lite väl mycket av en planerare, och att det är därför jag funderar så mycket. Jag vill veta vad jag kommer göra om tio år, gillar inte riktigt tanken av att "jag får se". Det där är både positivt och negativt, det där med att hela tiden vilja veta och ha saker planerade in i minsta detalj. För blir det inte som jag har planerat - ja då blir jag besviken. Och allt blir inte alltid som man har planerat. Väldigt sällan faktiskt. Ibland känner jag mig nästan lite schizo för samtidigt som jag älskar att vara spontan så rör det till sig i mitt huvud när det blir ändringar. Och sen vill jag så mycket! Jag vill så mycket att det känns som om jag inte kommer hinna med allt - och det stressar mig.
 
På senaste tiden har det hänt ganska mycket som har gjort att jag känt mig frånvarande och de senaste dagarna har jag gått runt med en klump i magen, en sån där man har när man är orolig eller nervös. Jag vet inte vad den kommer från och det gnager i mig och ger mig ännu mera funderingar. Har det hänt något som borde ge mig en klump i magen? Men jag kan inte komma på något. Alla funderingar resulterar i bultande huvudvärk och jag kan bara komma på en sak utifrån allt det här.
 
Jag måste sluta tänka och lita på att saker och ting ordnar sig. Livet har mycket att ge - både positivt och negativt, jag tänker inte sluta drömma och fantisera. Men jag tänker sluta planera. Jag tänker göra det jag känner för, det jag mår bra av.  
 
 
 


MISSED ME?

2013



Hej! Saknat mig?
Jag har haft en mindre bra vecka, vart trött och hängig så därför blev jag glad när jag vaknade av mina små tjejer tidigt idag, solen sken och trots att klockan bara var sex var jag rätt pigg! Efter en stund framför tv:n skickade jag in hanni till att sova en stund till och tog med mig tjejerna ut på promenad, handlade färskt bröd och gick hem och fixade frulle=) Så mysigt! Nu ska vi ut på dagens andra promenad för att fixa lite till kvällen, Hannah och Nina bjuder på födelsedagsfest, det blir skoj!







MJUKISTJEJ

2013




Det tar emot lite att ge sig ut i gamla mjukisbyxor och ja, ni ser ju. Förut hade jag inget problem med det, ett tag när man gick i skolan var det ju till och med "coolt" att gå runt i mjukisbrallor, men nja, nu ger jag mig helst inte ut sådär. Haha, ni ser inte ens hela byxorna, knappt halva... Ett undantag ikväll efter en hel eftermiddag med serie-tittande. Jag har inte varit på topp idag, men har iallafall haft en bra helg! Imorgon ska jag vara laddad igen - då är det föreläsning och jobb!


MMM

2013



Måndagsmat för en sjukling... Jag kanske borde satsa på en matblogg istället?


Ost- och broccolisoppa med knaperstekt bacon och ett kokt ägg. Så himla enkelt och så himla gott!




TENTA-DAGS

2013





Nu lägger jag ner det här, de kunskaper som sitter får räcka - om fyrtiofem minuter är det dags!

Trevlig lördag!



YES, WEEKEND!

2013



Ååhhå vad jag är trött! Sådär övertrött och druckit alldeles för mycket kaffe. Varit en lång dag och jag är precis hemkommen från ett jobbpass. Presentationen gick så bra den bara kunde, gött när man känner att "där satt den!", mysig fika på espresso house med några av klassisarna innan jag åkte hemåt måset. Dags för tenta imorgon så nu ska jag sova fortast möjliga för att vara laddad. Godkänt på förra tentan också, det var härligt! Vilket betyder att snart har jag betat av 45 hp av 180, helt galet! Resterande år kommer gå så himla fort att man inte lär hinne reagera. Nästa vår spenderar jag som utbytesstudent i Las Palmas, det har jag glömt säga. Kommer bli sjukt kul och en otrolig morot att fortsätta i samma stil som nu! Mjo, jag är rätt nöjd med tillvaron nu skulle jag allt vilja påstå! Nu är jag trött. Godnatt!






HELLO FRIDAY

2013





Det där skulle vara en tumme upp men nja, har en rätt skev tumme haha.. Tummen upp för fredag iallafall! Även om jag inte är superladdad inför denna helgen. Presentation om en timme, jobb ikväll och tenta imorgon. Trött är jag också, kändes som om jag gick upp mitt i natten när klockan ringde vid sex. På söndag blir det sovmorgon, längtar! =)


REST DAY

2013



Efter hela dagen med plugg skulle jag enligt mitt väl planerande schema åka och träna vid tre innan det är möte ikväll vid halv sex. Det gick sådär. För det första kände jag inte för det men ja, jag vet ju att det alltid blir bättre när man kommer dit. Superlite folk så redan i trappan började jag bli lite taggad. Tiiillls.... jag kom in i omklädningsrummet, öppnar väskan och har glömt byxor. Fan. Schemat höll inte för att åka hem och hämta dem då jag alltid planerar in minsta minut, så det blev alltså ofrivillig vila idag vilket ioförsig plugget tackar mig för ganska bra nu. Innebär att jag kanske får ledigt lite tidigare ikväll än tänkt - yeeei!




TORSDAG!?!

2013



Godmorgon!
Är det verkligen torsdag idag? Kan inte riktigt förstå att tiden går så snabbt! Det var ju nyss söndag.. Igår la jag på extra på allt genom hela bodypumpen och jäävlar vad det kändes (och känns idag!) Tårarna var nära ett par gånger under passet, jag ger ju aldrig upp heller - för jag vet att jag klarar det! Fick cred av instruktören så nåt rätt måste jag ju gjort. Nu är jag på bibblan för plugg hela dagen, oväntat va?






I ♥ FOOD

2013



Dagens tredje inlägg... om mat! Haha. Ja men som ni redan vet är inte matlagning min grej - jag tycker helt enkelt inte att det är roligt! (Däremot älskar jag att äta..) Så när jag väl lägger manken till och lyckas så måste jag ju bara dela med mig. "Slängde" ihop en kyckling/broccolipaj med lchf-botten och improviserade lite som jag tyckte. Vilket oftast brukar sluta i katastrof... Men ja - ni ser ju hur det gick denna gången!



Och hur det smakade? Väldigt mums! Det här är ju rätt kul=)

Dock kommer jag aldrig komma upp i min systers nivå... Det här hade hon fixat till påskmiddagen hos mormor och morfar!





MÖMS!

2013



Efter en hel förmiddag med plugg tog jag en powerwalk på en mil och fixade världens godaste lunch efteråt. Mozzarella/parma-sallad med godaste honungsmelonen jag någonsin ätit. Möms! Nu ska jag åka bort till skolan och sätta mig med ett par utbildningar på nätet till nya jobbet, effektivt!





ALLTING SOM DU VILL KAN DU GÖRA

2013




Smoothie, blåbärste och plugg!


SOOOOLIG TISDAG

2013



Hej härliga tisdag!
Jag är parkerad på bibblan för att skriva rapport och tentaplugga så har inte riktigt tid att skriva. Uppdateringen har inte fungerat de senaste mobilen inte velat som jag vill, med det har ett antal långa inlägg försvunnit och som jag inte riktigt känner för att skriva om. Men jag lever iallafall (om det är någon som undrar....)! Började morgonen med en lång härlig powerwalk, som de senaste dagarna - så härligt! Förutom det har jag hunnit jobba, träna, plugga, myst på stan, fikat med min fina vän Nathalie som har bebis i magen och mycket mycket mer. Väldigt irriterad på mitt knä också, men det ska jag berätta mer om en annan dag. FÖR NU SKA JAG PLUUGGGAA!! Puss hej
 
 
 


FRIDAY I'M IN LOVE

2013



Kryper ner i sängen efter en strålande dag som avslutades med sjukt svettig träning och spontanmys hos sabbis med tacos, mousserande och chokladmousse á la lchf. Väldigt bra med fredag med andra ord, älskar mina knäppa kompisar som får mig att skratta så att magen värker=)












SEN VAR DET DE DÄR MED FRUKOST...

2013





Smakar alltid bäst efter en solig och härlig promenad framför tv:n. Möms!


DET DÄR MED TV...

2013



Jag har som vana att alltid ha tv:n på när jag är hemma, det första jag gör när klockan ringer på morgonen är att stänga på den (ja jag säger stänga på, tänker inte ändra mig). Som ni vet älskar jag ju morgonstunden trots att jag är otroligt morgontrött men tv:n är ett mysigt sällskap. När jag kommer hem på dagarna brukar jag utav bara ren vana stänga på den innan jag ens fått av mig skorna. Går in, fram till byrån där dosan ligger och stänger på utan att ens kolla vad det är för program. Sen kan jag gå därifrån, laga mat eller göra något annat. Likadant på kvällarna, då brukar jag kolla utan att egentligen kolla. Sitter i fåtöljen och pysslar med annat, läser, skriver eller pillar med mobilen. Det finns inget program jag följer och inte ens när det visas film kan jag sitta still och kolla på den utan att göra något annat. Det är ett bra sällskap helt enkelt, men kan lätt bli ett litet stressmoment.
 
Därför, mina vänner, har jag inte haft på tv:n på hela kvällen idag. Inte för att jag varit hemma så lång stund men när jag lagt mig i sängen, som nu, brukar jag alltid ha på den en stund, men inte ikväll inte.
 
Gud vilket ointressant samtalsämne men det är såna här saker jag tänker på när jag inte hör ett onödigt tv-program i bakgrunden. Trött är jag också, efter en intensiv men väldigt bra och rolig dag, så förhoppningsvis somnar jag gott nu när jag sluppit tv-stressen ikväll. Puss godnatt!
 
 


SUNNY DAY

2013



Jag började dagen på bästa sätt med träning innan jag mötte upp min fina grupp för morgonmöte och frukostbuffé på Kalmarsund hotel. Nu har vi paus i föreläsningen men har suttit med vår rapport hela förmiddagen. I eftermiddag gör vi ett miljöombyte och förflyttar oss in till stan och biblioteket. Hoppas att er onsdag är lika bra som min! puss!




LET'S START OVER AGAIN

2013



Godmiddag! Vilken häääärlig dag!! Började morgonen med en löprunda på 30 minuter enligt mitt träningsprogram, fixade brunch med ihopplockad mat från påskmiddagen hos mopla igår. Nu håller jag på att tvätta och ska snart ner och hämta den sista maskinen för att hinna hänga upp den innan jag ska till skolan. Solen skiner och jag är som vanligt lika lycklig som jag är när den gör det. Helt galet vad vädret kan påverka en!