KVÄLLSTANKAR

2013



Det är lustigt hur vi människor tror oss veta precis vart vi är på väg. Att vi vet vad vi gör om ett år, en dag eller en timme. Det vet vi inte, vi har inte en aning. Trots att vi tror oss veta så kan vi vara på väg någon helt annan stans. Oväntade saker dyker upp, nya människor korsar våra vägar och på grund av vartenda litet val ändras resan. Vi influeras, inspireras och motiveras av omgivningen. Vi påverkas omedvetet och ibland händer saker vi inte kan styra över. Saker som ändrar tanken om vad som händer om en timme, verkligheten blir en annan. Den där lilla lilla saken kanske rentav leder till att morgondagen blir annorlunda och att livet får en annan riktning. På grund av en liten detalj. En liten händelse. Men som sagt, man kan inte styra över vad som händer. Men man kan påverka och ibland låta känslorna bara komma. För att nästa timme, nästa dag eller nästa år ska kännas enklare. Vi lever bara ett liv där varenda ögonblick spelar roll. Positivitet. Glädje. Känslor. Livet ♥




DU HAR MAKTEN ÖVER DITT LIV

2013



Ni vet de där fjärilarna i magen. Som när man gick i lågstadiet och var kär i killen klassen över. Ja typ så känns det. Trots stress så infinner sig lyckokänslor vad gäller det mesta för tillfället. Splitterny telefon fick jag hämta ut också, så bra!


SAKNAR NI MIG?

2013



Hej!
Alltså jag förstår om ni undrar om jag dött, saknar mig, undrar vad jag gör eller helt enkelt kommer ihåg vem jag är. Kan för det första kommentera; jag lever! Och för det andra, det är så mycket just nu.
 
- mobilen trasig och inlämnad för mer än en månad sen
- min plånbok blev stulen och även hittad/tillbaka lämnad, hann spärra körkort så måste fixa nytt
- vi skriver b-uppsats
- jag har börjat på mitt nya roliga jobb
- måste läras upp
- ...men har redan börjat jobba
- tenta
- inlämningar
- jag ska bli med cykel imorgon. en rosa såklart!
- men jag tänker behålla min bil
- jag älskar min lägenhet och solnedgången som jag varje dag ser över vattnet
- mina vänner är fantastiska
- min familj också
- snart har jag tid till annat än skola, jobb mm
- i sommar ska jag jobba som volontär på UEFA dam EM. det ska bli kul
- men innebär också massa utbildningar
- kaos i mitt huvud
- stress
 
Men snart, snart är det sommarlov. Och då ska jag jobba! Och sola, bada, resa, hänga och bara ha en helt fantastisk sommar. Jag längtar!
 
Och jag lovar att när mitt internet, och telefon, är tillbaka ska jag uppdatera lite mer. Det är mycket nu, men jag är ändå fruktansvärt nöjd med tillvaron! Sååå puss på er :)
 
Bild från igår då det var sommarmingel på Vallen, Saris, jag och Tilda :) Avslutades på Harrys med systeryster och Ninis och hela kvällen var superb!