LIFE WILL BRING YOU HAPPINESS IF YOU LET IT

2013



Innan man kan vara ärlig mot andra måste man vara ärlig mot sig själv. Är du det?


SUPERB!

2013






Kanonishelg, kryper ner i soffan hos mamma efter jobb igår/natt och plugg & träning med bästa vän idag. Godnatt!


DAGENS NOVELL - PRIS TILL DEN SOM ORKAR LÄSA ALLT!

2013



Idag har varit en liten berg och dalbane-dag. Den började ju superbra med nyhetsmorgon, frukost på sängen och jag kunde lugnt ligga kvar och skriva min uppgift innan jag gjorde mig iordning för föreläsningen. Kursen som vi har nu handlar om Hospitality Management och hade varit riktigt intressant... om vi hade haft en annan föreläsare. Jag tappar koncentrationen nästan med en gång och då är det jobbigt att sitta i tre timmar och lyssna, anteckna och försöka hänga med. Speciellt när det är på engelska också. Men som tur är får vi ut alla slides och kan kolla igenom föreläsningarna hemma från datorn och med böcker och bra sammanfattningar kan man själv komma fram till vad det handlar om och vad som är viktigt. Sista timmen var dock intressant då han pratade om SAS och en utav deras vd:s som gick från mångmiljard-förlust till 57mkr+ - på ett år! Han har skrivit en bok vilken vår föreläsare tycker vi ska läsa den här kursen, och det kommer jag göra med glädje.
 
Det var så långt ja.
 
Eftermiddagen var konstigt, de senaste veckorna har mycket varit kaos och det kom ifatt mig lite nu men efter att ha varit lite nere ungefär en halvtimme, fått prata om det, ringt och pratat med mammi så kändes det bättre. Tror att allt slår en någon gång och det är lika bra att ta det istället för att försöka trycka undan det. Släpp fram det, gråt några tårar och gå sedan vidare! Starkare och tuffare!
 
Hur som helst slutar iallafall dagen bra. Ligger nyduschad i sängen efter ett pass på gymmet. Rodde en stund innan box n' kick-passet började och jäklar vad jobbigt det var. Men sjukt kul! Är riktigt motiverad och längtar till nästa onsdag då jag ska köra mitt första pass på boxningsklubben... Dock lite nervöst, men känslan efteråt, både efter att ha gjort någonting man velat ett bra tag men inte vågat och för att jag vet att jag kommer vara helt  slut, det är en grym känsla!!
 
Somnar snart och är glad för att klockan bara är tio då jag de senaste veckorna haft väldigt svårt för att sova. Hoppas hoppas hoppas jag somnar tidigt ikväll och sover hela natten utan att vakna. Skulle egentligen ha jobbat imorgon men blev ledig då det finns sjukt dåligt med material att jobba med för tillfället. Det gör mig ingenting för jag kommer inte vara sysslolös ändå. 2 böcker, ett par artiklar och en himmelens massa instuderingsfrågor är det som ska göras, så som sagt. Någon sovmorgon blir det inte men jag har fortfarande spendera hela förmiddagen i sängen med att läsa. Efter nyhetsmorgon förståss=)
 
 
 


EFFEKTIV MORGON

2013



Jag sitter i sängen, äter frukost och skriver klart min uppgift medan jag kollar på nyhetsmorgon. Tror jag blivit lite gammal när jag varje kväll längtar efter att få stänga på nyhetsmorgon haha=) Ska snart göra mig iordning och åka bort till skolan för ett par timmars föreläsning. Längtar till box/kick-passet ikväll!




INATT SOMNAR JAG GOTT FÖR ATT JAG...

2013



... har tvättat, diskat och städat
... har nybäddad säng
... har kört ett body pump-pass som gjorde att hela kroppen skakade
... har fått många bra samtal
... vågade mig ner till boxningsklubben
... är lycklig av alla fina människor runt omkring mig
... har bestämt mig för att tänka mer på mig
... nästan är färdig med min komplettering

Inatt somnar jag gott för att det har varit en galet bra dag helt enkelt!
 


PLÖTSLIGT HÄNDER DET

2013



Idag har jag verkligen överträffat mig själv och bakat asgoda lchf-frallor. Och väldig goda var dom också! Det ni, det trodde ni inte om mig va?




Feb. 20, 2013

2013



Hej!
Jag är precis hemkommen, eller för en stund sen. Idag har varit en bra dag, tränade mitt på dagen pch tack gode gud att det kändes bättre och roligare idag! Vet inte vad jag hade gjort annars.. Har jobbat hela eftermiddagen och när jag slutade vid halv nio åkte jag till Matilda för mys med mina brudar. Och Robin såklart :) Och nu tänker jag inte säga så mycket mer än godnatt och hoppas ni drömmer sött. Det ska jag göra och vakna imorgon med ännu mer energi och motivation. Dröm sött!



Puss på er!


FIXAT NAGLARNA

2013





Eller inte.. Såhär ser mina naglar omedvetet ut när jag är orolig/har mycket att tänka på. Kommer på mig själv med att bita på dem, som jag inte gjort på mycket länge. Fräscht. Och förbaskat ont gör det. Kanske borde testa sånt där äckligt stopp&väx man hade när man var liten?


FÖR ATT LIVA UPP LITE

2013



Bjuder på lite bilder från fredagens 90-tals fest för att liva upp lite och sen säga godnatt, tack och hej för den veckan!























VEM ÄR HON?

2013



Jag vill egentligen inte klaga eller så, därav dålig uppdatering på senaste, men detta har verkligen varit en dålig vecka. Jag hade sett fram emot en ledig vecka från jobb - dock med mycket plugg men när man bara har plugget kan man disponera tiden lite som man vill och hinna få in träningen när man känner för det. Jag har inte känt för det alls. Jag har inte känt för någonting. Har varit allmänt nere och inte alls på topp. Känt mig hängig och utan både energi och motvation. Vilket ledde till dåligt förberedd till tentan och inte ett enda besök på gymmet. Förutom idag, men det passet hade jag lika gärna kunnat vara utan. Jag brukar inte vara sån här. Sovit hur mycket som helst men ändå inte blivit piggare. Till och med ätit godis. Vad har hänt? Håller alla mina tummar och tår för att det känns bättre imorgon, och att motivationen och mitt vanliga jag kommer tillbaka. Har en ganska lugn vecka i skolan men desto mer jobb och till helgen ska jag hem för att jobba. Då drar Mönsteråsrevyn igång - det blir skoj men väldigt mycket jobb ett par veckor fram över. Och tills dess ska jag försöka få lite rätsida på vad jag vill också, för det är också en grej som ligger och gnager i bakhuvudet. Vad vill jag? Vad ska jag göra? Ska jag vara kvar här? Göra något annat?
 
Åh, kan inte någon bara ta iväg mina tankar ett tag och när jag sen får tillbaka dem så känns allt så mycket klarare? :) Som det är nu känns det som om huvudet snart exploderar av allt som rör sig där inne och inte sätter sig på rätt plats. Gah, jag blir galen.
 
/Nån jag inte känner igen


COLLECTING SOME ENERGY

2013



En sista dag med tentaplugg - go me!








NOT MY DAY

2013



Jag har ingen energi idag! Började dagen med ett bensinstopp också... Inte första gången haha men bensinmätaren funkar inte så jag måste hålla koll på hur långt jag kört och nu var jag precis på väg för att tanka.. Tur att det finns dem som kan hjälpa en. Tack tack tack!! Skulle spendera hela dagen på bibblan men efter ett par timmar med noll motivation och koncentration är jag nu hemma och lägger ner ett par timmar för att vila och hoppas att det kommer tillbaka till kvällen...

Hur som så kan man alltid låtsas!=)


LASAGNE A LA LCHF

2013



Igår lagade jag världens godaste mat! Ehm ja jag vet att det ser asäckligt ut och inte alls speciellt kulinariskt.. Haha. Iallafall. Det här med att lyckas laga något gott (eller laga mat överhuvudtaget) är en stor grej för mig då jag varken har intresset och tycker att det är slöseri med tid att stå i köket.. Är ju så tråkigt att laga mat till sig själv! Och nackdelen med att ha lyckats är ju att man äter för tre personer...

Zucchini- och getostlasagne. Vill ni ha receptet? Mamma det skulle vara nåt för dig!



Feb. 12, 2013

2013



Hej!
Jag är precis hemkommen från skolan. Varit en lång dag... Imorse vid åtta gick vi igenom presentationen som vi skulle hålla vid klockan nio. Vi har utvecklat en idé för hur Solliden ska kunna utvecklas som turistattraktion och skulle presentera detta idag för människor från hovet. Nervöst men väldigt roligt och det gick bra! Efter det har det varit tentaplugg och sen har jag varit på intervju för en grej.. Hoppas hoppas!!=)

Och såhär ser jag ut just nu... Hänger i fåtöljen och pausar lite innan det är dags för hårdplugg igen. En pw ska jag klämma in också, behöver frisk luft och inte ställa mig inne på ett svettigt gym!




BACK TO THE 90S

2013



På fredag ska jag på 90-tals fest och att prova kläder till det är defintivt mycket roligare än att plugga just nu.. Är lycklig över att äntligen få ha min tofs i luggen igen som jag växte upp med. Haha den där lilla tofsen i luggen var med JÄMT! Mamma - hur tänkte ni? ;)




MONDAY MORNING

2013



Godmorgon!
 
Då var det måndag igen ja, och tentavecka = mycket plugg och inget jobb! Vi har också en gruppuppgift att lämna in och även en presentation om en grej vi jobbat med ett tag. Vi arbetar med Solliden slott och ska utvecka en idé för hur de ska kunna utvecklas som turistattraktion, detta ska vi presentera imorgon för en jury där bland annat människor från hovet kommer sitta, så det blir spännande!!=) Det kommer vi sitta med hela dagen idag och från och med imorgon är det fullt fokus på tentan...Jag har haft en bra helg hemma, jobbat lite, varit barnvakt och tagit det lugnt. Men som sagt, nu isolerar jag mig och så hörs vi igen till helgen!
 
 
 


IN LOVE

2013







HARD WORK WORK

2013



Hade verkligen sett fram emot kvällens body combat-pass och när jag kommer dit är jag helt ensam.. Snopet! Haha. Men det blev ett grymt jobbigt pass med instruktören och jag ville bara spy!! Och på tal om boxningen fick jag en liten spark där bak då instruktören tränar nere på boxningsklubben och nämnde att det behövde fler tjejer.. Så på måndag är det nog jag som går dit för att kolla läget lite. Nu finns det nästan inga undanflykter!



Mamma hade maten serverad efter träningen och fixat fredagsmys. Världens bästa mamma!



Och såhär glad är jag för att det har gått bra på jobbet, för att vara hemma och hälsa på och för att det är FREDAG!


TAGAZOUT, MAROCCO

2013



Snodde en bild av fellebelle som jag tyckte var härlig. Detta är från första dagen och vi väntar på att vågorna ska bli bra för surf (och att molnen ska försvinna - vilket de gjorde tio minuter senare).. Åh det var sååå kul!! Jag som är ett vattendjur ville aldrig gå upp, till slut gick jag upp på grund av total utmattning... Det är riktigt jobbigt men extra roligt när man klarar av att faktiskt ställa sig upp och åka med. Surfa ska jag definitivt göra fler gånger!
 
Ser ni mig? ;-)


BURN BABY BURN, DISCO INFERNO

2013



Ikväll ni! så har jag varit och dansat disco-dans, riktigt 80/90-tal med discokula och discolampa. Haha jaaa om jag säger såhär, jag och två tjejer till sänkte ju medelåldern ordentligt. Och om jag såg det som ett träningspass vet jag inte, men lite kul var det iallafall. Dock hade jag räknat med ett riktigt jobbigt pass idag och hade iallafall "värmt upp" med 5 km löpning så träning fick jag iallafall. Man blir ju glad av låtarna, tänk "I will survive", så för en stund släppte jag allt annat och dansade loss tillsammans med tanterna. Instruktören hade grym energi så det gjorde det hela lite bättre men som sagt, nu har jag testat på det och vissa saker gör man bara en gång ;) Något annat som jag verkligen funderar på är boxning! Tycker det är så sjukt kul verkligen. Har kollat upp en boxningsklubb här i stan och ska nog kila ner för att kolla möjligheterna den dagen jag vågar... Och den dagen jag är beredd på att ta ett par riktiga smällar och lida mig igenom ett par blåtiror haha..
 
Om jag ska ha rosa handskar isånafall? KLART jag ska!!=)
 
 
 
 


KAN.INTE.SOVA.

2013




Ligger istället klarvaken och kollar top model...


TUESDAY

2013



Godkväll på er!
Jag är precis hemkommen, eller har hunnit käka, duscha och krypa ner i sängen. Är helt slut! Intervjun gick bra men jag vet inte vad jag känner... Jag vill göra så mycket och så mycket olika saker! Litar på att det en dag klarnar. Fick en timme över innan jobbet så stack upp på stan och fikade på Kullzenska med två jobbarkompisar hemifrån, kul att hinna prata lite. Jobb som sagt och sen avslutade jag med att springa ett par km. Och nu ska jag nana för att ladda inför en heldag med skrivande =) Sov så gott!
 
 


SOLEN I ÖGONEN

2013



Åh jag bara älskar det här vädret! Har powerwalkat i solen, blev drygt en mil idag igen. Nu har jag gjort mig iordning och ska strax åka iväg på en intervju.. Efter det är det jobb!





GO HARD OR GO HOME

2013



Fixade en ny spotifylista med bara massa nya låtar och gav mig ut på powerwalk, det blev strax över en mil och det var riktigt skönt att bara gå och lyssna på ny musik. Motivation höjs till toppen av förändring! Innan jag var ute så var jag på gymmet, de hade "test-kvartar" på alla pass så det blev bodypump, bodystep, combat och ett nytt pass som heter grit - det var sjukt jobbigt!! Väldigt utmanande och tufft, precis ett sådant pass man behöver ibland. Och sen combaten - det är mitt absoluta favoritpass. Det är skuggboxning och även att man slår bara rakt ut i luften så bestämmer man själv hur hårt det ska bli och hur mycket styrka man lägger bakom slagen. Älskar känslan när svetten rinnner i ögonen så att man knappt ser någonting, håret har släppt från tofsen men man bara fortsätter slå. Hårdare och hårdare. Det är enda passet jag känner att jag verkligen vill spy efter några låtar, det är så kul att jag aldrig ger upp - hur jobbigt det än är! Adrenalinet pumpar än och jag kommer ha svårt att sova på ett bra tag, trots att kroppen redan sagt ifrån för länge sen... Helt död! På ett skönt sätt.
 
Laddad tjej innan träningen!
 
Synd att man inte är lika fräsch efteråt.. Men det ska synas att man gjort nåt ;-)


MONDAY

2013



Och allt är som vanligt igen. Det är lusigt hur livet bara flyter på, trots när man själv befinner sig i en bubbla så fortsätter livet som vanligt för alla andra. Och det gör ju även det för mig, tiden går inte att stanna upp. Och tur är väl det egentligen.





KÄNSLOR

2013



I eftermiddags tog jag en lång härlig promenad med en av mina saknade tjejer här i stan, Sara. Vi gick en lång runda och pratade innan vi bestämde oss för att laga lite mat tillsammans. Ingen av oss är speciellt bra på matlagning men vi lyckades ändå få ihop en väldigt god pasta carbonara! Cred till oss.. Efter ett par timmar av prat så traskade jag hem och har ikväll suttit och skrivit. Skrivit, skrivit, skrivit. Jag kommer in i sådana perioder ibland och har snart en hel bok att publicera (mormor och morfar - jag vet). Allt är en enda röra, och det finns varken en bra början, en sammanhängande historia eller ett ihopknytande slut. Min historia började den 23 september 1989 och kommer inte ta slut på mycket mycket länge. Allt däremellan är kapitel. Svåra och lätta. Glada och sorgliga. Lyckliga och hemska. På något sätt skriver jag för att bevara de fina minnena och för att bearbeta de jobbiga delarna. Jag tittar tillbaka och läser, och kan på något sätt lämna det där för att sedan gå tillbaka. Istället för att hålla allt i mitt huvud sätter jag det på papper för att få plats för nytt att tänka på.
 
Och med det säger jag godnatt och laddar för att komma tillbaka till skolan, jobb och träning.
Puss på er, sov så gott.


TANKAR

2013



"Ibland så får jag för mig att jag ska isolera mig från omvärlden. Att allt blir enklare om jag inte vet vad som händer runt om och om ingen vet någonting om mig. Jag är en sådan person som ibland kan prata lite för mycket, berätta sådant som jag egentligen inte vill berätta. Sådant som ingen annan har med att göra. Jag är svag för sådana personer som lockar ur det där ur mig. De personer som gottar sig i det jag berättar. Att tänka först och tala sen är ett begrepp som jag borde börja leva lite mer efter. Inte för att det är så att jag har massa hemligheter men ibland så vill jag bara att ingen ska veta något om mig. Jag vill bara vara själv med mina tankar och problem. Det är i de stunderna som jag får för mig att isolera mig från omvärlden. Att bara vara hemma, inte svara i telefon, avaktivera mig från Facebook. För det där med Facebook, det tror jag har förstört mycket för många. Det har blivit ett sådant beroende och jag är själv en av dem som varje ledig stund går in för att kolla om det har hänt något nytt. Det är ett tidsfördriv och man blir nyfiken. Det är det ingen som kan säga emot. Man blir nyfiken av att se nya relationsstatusar, nya bilder, att se vart den och den ska ta vägen ikväll, vilka som hänger med vilka, vem som mår bra och vem som mår dåligt. Och sen så är man själv där och skriver en statusuppdatering "ååhhh vilken sjukt rolig helg jag har haft!! Sååå oslagbart!!". Fastän att den kanske inte alls var sådär oslagbar. Den kanske var rolig, men inte så att det är någonting som andra borde vara avundsjuka på. Men omedvetet ligger det där och gnager, har man själv läst en sådan uppdatering så tycker man att man har ett jättetråkigt liv och kan få sådan ångest för att det verkar som om alla andra har roliga liv förutom just jag. Egentligen kanske jag bara hade jobbat i helgen, suttit hemma och kollat på en film eller umgåtts med familjen. Sådana saker som jag egentligen mår bra av, men när jag läser om dem som rest hit och dit eller varit på årets fest, så blir jag ändå avundsjuk. Det är inte konstigt att man blir lite bipolär."


I KNOW WHAT REAL LOVE IS ABOUT

2013









PARADISE

2013