You need downs to get you ups

2014



Jag har ju lovat er både upp- och nedgångar men det har inte funnits så många nedgångar att dela med sig av. Fram tills igår. Anledningen heter migrän och sabbade halva min dag. Under sista lektionen hade vi ett quiz och jag kände då hur huvudet började snurra och det svartnade och blixtrade framför ögonen. Det kommer alltid så fort, och jag är alltid lika oförberedd på det. Jag har haft lite ont i både huvudet och nacken ett par dagar så egentligen var det inte så oväntat att det skulle komma förr eller senare, och som sagt, det kommer så fort att jag aldrig hinner ta några tabletter innan. Jag fortsatte lektionen och vi hade en gruppuppgift där vi skulle göra en presentation. Jag minns inget därifrån, bara att jag fick total blackout och sa vände mig till Anna och sa "help me!". Efter presentationen gick jag ut. Drack lite vatten, händerna skakade, huvudet bultade. Alltså, det finns många smärtor som är olidliga, när jag får kramp i magen känns det som om jag ska dö men migrän tar alla pris. Det är så hemskt, tårarna rinner och det känns som om hela huvudet ska explodera. Ingenting hjälper och jag vill allvarligt talat nästan dö när det kommer. Igår var ett (tack och lov!) ganska milt anfall och jag kunde med stapplande steg och med hjälp av Anna ta mig till Medical Center där jag fick träffa en sjuksköterska och fick några starka blå superpiller. Resten av dagen spenderade jag i sängen, med en blöt handduk på huvudet. Idag har det känts som om jag haft världens baksmälla, det gör det alltid efter ett anfall. Det är svårt att förklara för någon som aldrig har migrän hur smärtsam huvudvärk det faktiskt är, oftast kräks jag (förlåt) och kan inte ens gå. När jag var liten vaknade jag mitt i natten och skrek rakt ut för att det gjorde så ont. Tack och lov får jag inte anfall ofta nu för tiden, i många år var det till och med helt borta, men när det kommer - ja då jäklar är det migrän så att det smäller om det.
 
Nog om min migrän, idag har varit en tusen gånger bättre dag och jag sitter för tillfället och väntar på att min klass ska börja. Den första klassen jag har idag är tillsammans med alla utbytesstudenter och vi brukar alltid hitta på något roligt. Hörde rykte om antingen volleyboll, fotboll eller frisbee idag så vi får väl se helt enkelt vad vi hittar på. Efter det har jag Organizational Behavior och sen är denna pluggdagen slut. Imorgon har jag endast en lektion och efter den åker vi till Atlanta för helgen! Det är dags för den festivalen som jag pratade om, ska bli så himla kul!! Tänk bara att se Eminem live. Och John Mayer, Lana del Rey, Lorde, Iggy Azalea, Bastille ja, so on. Häftigt!!
 
Vill också passa på att gratta världens bästa mormor som fyller 75 år idag. Hon är mitt i sin cancer-behandling (fuck cancer!!!!) och jag tänker på henne varje dag. Hon är en av de personer som jag ser mest upp till och jag är så glad för den relationen vi har. Min älskade momo, hoppas du haft världens bästa födelsedag!
 
Vad ska ni hitta på i helgen?
 
/Puss och kram från en tjej som trivs förbaskat mycket med livet
 
 


All day, all night

2014



Ännu en vecka har kickat igång och fram till fredag är det som vanligt plugg som gäller. Jag läser 4 kurser efter att förra veckan ha hoppat av en. Det var en kurs som hette Introduction to Global Health. Den var väldigt intressant men kändes inte så relevant för mig. De fyra andra kurserna jag har är inom ekonomi, så jag kände helt enkelt att jag ville fokusera på dem istället för att läsa fem kurser och göra sådär ifrån mig i alla. Nu kan jag lägga allt fokus på de kurser jag har och som jag kommer kunna använda till min utbildning och examen hemma. Här ser skolan annorlunda ut och vi har inga tre-timmars föreläsningar. Lektionerna är antingen 50 eller 75 minuter långa beroende på hur många gånger i veckan de ges. På måndagar och onsdagar har jag tre klasser, tisdagar 1 och fredagar och torsdagar 2 stycken. Det blir sammanlagt inte så mycket lektionstid men däremot pluggar jag mellan alla lektioner så mycket jag hinner med. Idag är min första (och enda) lektion vid 4.30 pm men jag har redan varit igång och pluggat sedan halv 9. Ingen vila, ingen ro. Men så kommer det förhoppningsvis visa sig på resultatet sen! Min tanke från början var inte att försöka få så bra betyg som möjligt, det här är en valfri termin och jag kan i princip läsa vad jag vill (så länge det är relevant för utbildningen och kan motiveras på ett bra sätt). Jag åkte hit med inställningen om att jag skulle bli godkänd i kurserna men inte lägga ner för mycket tid på skolan, jag är ju ändå här, inte bara för att plugga, utan för att det är ett äventyr som jag vill njuta av! Men tiden har gått, och jag känner mig själv lite för väl. Jag vill alltid göra så bra ifrån mig som möjligt. En bra egenskap som motiverar mig. Motivationen bidrar (oftast) till disciplin vilket gör att jag hinner med alla de där roliga grejerna också! Om några veckor börjar alla midterms och sen är det fall break. Då ska vi till Miami!!!! :D Det är en motivationsfaktor nog! 

Nu ska jag försöka få tag i Hanni och flickorna för en Skype-dejt. Hoppas ni haft en fin tisdag!




Längtar inte alls... ! :)






Leave a little sparkle wherever you go

2014



Efter att jag hade skrivit det förra inlägget om mina roomies så började jag tänka på hur bra jag har anpassat mig till att bo tillsammans med andra. Det var utan tvekan den saken som jag var mest orolig över, jag som gillar att vara ensam. Jag behöver min ensamtid, jag tror att alla behöver vara ensamma ibland men alla har inte samma behov utav att vara det. Jag är den personen som gärna sitter hemma ensam en kväll, inte för att jag inte har någonting att göra, utan för att jag tycker det är skönt. Här har det blivit lite tvärtom. Istället för att njuta av ensamtiden så känner jag mig just ensam när jag väl är själv. Jag har börjat uppskatta att äta frukost tillsammans med någon, laga mat tillsammans med andra och ha någon att äta kvällsmat tillsammans med. Jag har nog inte tänkt på det så mycket hemma, när jag alltid har det så, men jag har nog saknat det! Det är ju faktiskt fruktansvärt tråkigt att både laga mat till sig själv och äta den själv. Jag har aldrig bott i korridor, utan alltid haft min egna lägenhet. Jag kan tänka mig att som jag har det nu är lite som korridors-livet, man delar kök, badrum och vardagsrum. Det var jag orolig för men tänkte att "okej, det är bara för ett halvår. Sen kommer jag hem till min egna lägenhet igen". Det är klart att det kan uppstå små vardagsirritationer, som "vems hår är det i duschen?" "vem ska ta upp det?" "vem ska städa?" "är det BARA jag som ska städa?" "vem har stekt mat utan att torka spisen?"  men det är bara småsaker. Småsaker som iofs kan kännas ganska stora om man är hungrig, trött, stressad, på dåligt humör ja, you get it... Vi har olika kulturer, är i olika åldrar och har olika rutiner så ibland får man bita ihop och inse att alla inte är lika organiserade/ser att det är kladdigt på bordet/ser att det behöver dammsugas. Tålamodet testas och det är en enorm prövning som vi utsätts för men de positiva sakerna överväger de negativa med hästlängder! De stunder jag känner att humöret börjar tryta tar jag en time-out och går in på mitt rum. Det går oftast inte mer än några minuter innan jag känner att jag fått ta tre djupa andetag och kan gå ut igen. Tålamodet är inte alltid min bästa vän, beroende på situation och aktivitet, men jag biter mig i läppen. Undra vem jag fått den egenskapen ifrån?
 
Egentligen så ville jag bara säga att vardagen blir så himla mycket roligare när du vet att det är någon hemma när du kommer hem, du lagar mat till någon annan än dig själv och det finns någon som kommer med vatten och huvudvärkstabletter när du behöver. Kort sagt, jag kommer nog känna mig ganska ensam när jag kommer tillbaka till Kalmar. Så mopla, bli inte förvånade om jag flyttar in i mitt rum hos er =)
 
Idag är det en lazy-day hos oss, en vilar, en pluggar, en kollar valvaka och jag skriver och sorterar bilder. Igår var vi på ett T-shirt party. Man skulle göra sin egna t-shirt med temat "fest" och vi spenderade hela fredagskvällen med att pyssla. Jag lägger alltid ner så mycket tid på sånt där, blir lite för insatt, vill att det ska bli så bra som möjligt och ha ett riktigt genomtänkt motiv. Det blev en "absolut vodka"-flaska fast jag gjorde om den lite. Chris kom upp med idéen om att jag skulle måla bubblor. En massa rosa bubblor för att de kallar mig Bubbles. Jag befinner mig ofta i min bubbla, min egna lilla värld där jag inte hör någonting runt omkring mig och jag är onåbar. Tills någon spräcker den, då är jag med igen och den som nyss sa någonting får säga om det. Hur som helst, det blev en riktigt kul kväll som slutade downtown. Lagom roligt att gå in på klubben med en egengjord tröja, det skulle antagligen aldrig hända i Sverige. Om inte nollningen med lila overall räknas, det är snäppet värre.
 
Världens längsta söndagsinlägg, hoppas att ni mår bra. Idag är det förresten även den 14:e, vilket innebär att jag firar en månad i USA! Tiden går FÖR fort!! Ni saknar mig väl inte allt för mycket?
 
Skissar på tröj-motiv...
 
Färdig framsida, vilket jobb!
 
Försöker visa baksidorna på våra tröjor, gick sådär.
 
John, Nikki, Anna and me
 
Thomas and the girls
 
Massor med jello-shots, i olika färger och smaker. Hörde rykten om att de hade gjort 800 stycken (:O)
 
Alltid jello-shots och färgglada drinks
 
International crew!
 
Girls, girls, girls! Amy från Hong-Kong, Lise från Frankrike och tjejerna från Sverige
 
Anna-Panna visar sina beerpong-skills
 
Underbara Nikki!
 
Vår franska vän Alex hade turan att sitta i framsätet på vägen till partyt
 
Samtidigt som vi hade det trångt i baksätet... Lise och Nikki!
 
 
Fina lilla Annapanna
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


I feel it in the air, I feel it everywhere

2014



Godmorgon! 

Hos er är det eftermiddag och här har dagen precis börjat. Den har börjat som vanligt, med träning. Vi har våra morgonrutiner, går upp mellan 6-6.30, går till gymmet (idag tog jag dock en springtur istället - träningsvärk i heeela kroppen!), kommer hem, en av oss börjar med frukosten och den andra hoppar in i duschen. Kokar ägg, skär upp banan, laddar kaffebryggaren och plockar fram kanel, russin, jordnötssmör, mjölk och vatten. Den som duschade först fixar sedan gröt och sen är det frukosttime. Samma sak varje morgon. En sak som vi kommit fram till (eller okej, det var rätt uppenbart från första början) är att Anna och jag har samma rutiner. Vi tänker samma sak, känner samma sak och vill göra samma saker. Utan att ens behöva prata om det. Här tror folk att vi sitter ihop för att vi jämt är med varandra och gör (nästintill) allt ihop. Det kanske är lätt att det blir så för att man är svenskar och att det är skönt att kunna prata svenska med varandra, men så är verkligen inte fallet! Vi funkar bara väldigt bra ihop och om man till och med förstår varandra när den ena pratar med munskölj i hela munnen ("hhmm-mhm-hmhm!!" "sa du att vi ska göra chili con carne imorgon?" ("Mmmhm!!"), ja då är man nog rätt lika. Och sen gör vi faktiskt inte allt ihop, vi har olika klasser och olika tider. Vi råkar bara ha samma träningsrutiner. Och matrutiner. Och sovrutiner. Och är lika sociala, vill hitta på grejer och gillar samma saker. Och sen råkar vi bara bo tillsammans... Inte i samma rum, så tänk vad många timmar om dygnet vi INTE är med varandra. Haha. Skämt å sido, det är jätteskönt att det funkar med mina roomies. Man är ju så nära varandra hela tiden. 

Idag är det plugg som gäller och imorgon är det redan helg. Igen! Vi har som vanligt massor med planer, så det blir nog en riktigt bra helg det här också. Sen är planerna för fall break i full gång, mer detaljer kommer..... =) 

Tänker på er där hemma! 


Slow dancing in a burning room

2014



När jag kom hit så tänkte jag att jag skulle skriva lite i bloggen varje dag, dels för att uppdatera er och dels för att använda det som en dagbok för mig själv att kunna kolla tillbaka i. Det gick ganska bra de första veckorna, nu går det utför. Jag har insett att;

1) Jag kommer inte uppdatera varje dag för,
2) jag har inte tid att uppdatera varje dag och,
3) skulle jag skriva om att jag gör, är med om och känner skulle jag behöva skriva ett inlägg i timmen 
4) Jag njuter av den korta tiden jag är här. Jag vet att ni vill veta allt, men de dagar som det ekar tomt här så får ni tänka på att jag har fullt upp med att leva här och nu, och 
5) även om ni inte får veta så mycket nu så kommer ni tröttna på mitt babbel när jag väl kommer hem. Ni kommer få sår i öronen och efter ett tag be mig att hålla tyst för att ni inte orkar höra mig prata mer. Så håll ut, uppdateringar kommer att komma. Förr eller senare!

Nu har jag dock en minut över (tjoho!). Denna måndagen började sängliggandes med huvudvärk, och jag vet vad boven till det är. Socker. Igår hade vi en lazy day efter en rolig lördagskväll ute och igår tyckte vi att det var okej att trycka i oss cookies, donuts och brownies i cafeterian. Det var även okej att äta godis, även om tillvägagångssättet för att skaffa det var nästintill livsfarligt. Bli inte oroliga men man går inte utanför campus. Ingen gör det. Och gör man väl det, då åker man bil. Man promenerar inte till macken en söndagskväll när det regnar, åskar, blixtrar och är på väg att bli mörkt. Speciellt inte om hela vägen dit består av ledningar. Det är bara två blonda svenskar som gör det. Vi gick och sjöng högt för att lugna oss själva, godis godis godis - tänk på vårt godis. Skumma typer (bara för att inte tala om killen med guldtänder i hela munnen som pratade med oss på macken), bilar som stannar och frågar om vi är okej. Klart vi är okej, är bara ute på en liten kvällspromenad för att köpa söndagsgodis. Macken var en sådan där typisk otäck mack som man ser på filmer, men vi var tvungna att gå in, för CVS hade stängt. När vi väl valt godis och betalat så sprang vi hem kan jag säga, men hjärtat i halsgropen och godispåsar i händerna. En historia som vi lovade oss själva att inte berätta för nån, men jag är tvungen. Det var så dumt att jag skrattar åt det nu. Hemma så är man van att kunna gå till macken för att köpa godis, även om det regnar eller är mörkt ute. Vi fick vårt godis och när vi väl var säkra på rätt sida bron (det går en bro från campus till den "dåliga sidan" av Macon och det var det närmsta stället för att få tag i godis som vi kom på) kunde vi njuta av både vårt godis och kvällspromenixen (löpturen) som behövdes efter en lat dag. Bli inte oroliga, vi kommer inte göra om det. =)

Så, det var anledningen till en natts dålig sömn och huvudvärk. Efter en förmiddag med plugg så hade vi vårt första exam. Det var enklare än vad jag trodde att det skulle vara och jag tror att det gick rätt hyfsat. Det blir ju lite svårare när man inte har engelska som förstaspråk och kan läsa frågorna lika snabbt, förstå alla ord och se kopplingar mellan olika frågor, men det är en utmaning i sig. En utmaning som gör att det känns ännu bättre när man gör bra ifrån sig. Jag känner att engelskan blir bättre för varje dag, samtidigt som det vissa dagar inte känns som om man kan prata överhuvutaget. Ni som känner mig vet att det till och med kan vara svårt för mig att få fram det jag vill säga på svenska. Jag vill säga så mycket, och jag vill helst säga allt på samma gång. Jag är dålig på att berätta en historia från början till slut, tappar ofta tråden och glömmer bort vad det är jag egentligen ska säga. Jag tappar poängen. Att sen överföra det här till ett annat språk. Jag tvingas till att prata långsammare, tänka på vad det är jag vill säga och trots att jag älskar engelskan så är det så frustrerande när man inte hittar rätt ord eller kan ge svar på tal med en gång. Det är nog det som jag tycker är mest jobbigast. Men det kommer, jag har ju trots allt bara varit här några veckor. Och trots att inte jag märker så stor skillnad så har det nog hänt en hel del med språket på dessa få veckor. Älskar att jag får öva min engelska varje dag!

Här är klockan halv åtta och jag förbereder middag efter ett sjukt tungt pass på gymmet. Det blir halv åtta hos oss med idol-tittande och chill. På kvällens menyn står biffar med sötpotatis, morötter, paprika och rödlök i ugn med en lime creme fraiche-sås. Det börjar lukta gott så jag ska börja steka biffarna nu så att det är klart när AnnisPannis kommer hem från sina sena klass. Hoppas ni sover gott där hemma!

I torsdag var vi på vårt favoritställe downtown, Crazy Bull. Varje torsdag har de Penny Beer, öl för en penny. Det är crazy!
 
 
I lördags var det match, vi förlorade tyvärr..
 
Men jag var glad och taggad för en utekväll ändå! Och vilken rolig kväll det blev. Massa dans, svettigt och massa nya folk!
 
Igår så köpte vi biljetter till en festival i Atlanta som är som två veckor, Music Midtown. Eminem, Bastille, John Meyer, Lana Del Rey, Lorde, Iggy Azalea. Det kommer blir grymt!! Och ett perfekt för tidigt - födelsedagsfirande!
   
Mitt favoritväder idag efter gymmet - solregn!


När hjärtat svämmar över av kärlek

2014



Vad jag älskar Skype! I förmiddags pratade jag med mina små hjärtan. Antonia tyckte dock att det var roligare att leka med sin kompis men lilla Filippa är så underbar att prata med. Hon är så rolig, sitter och pratar och frågar hur mycket som helst. De båda har blivit så stora sedan sist vi sågs för drygt 2 månader sedan, speciellt Flippen har växt. Det händer lite mer i hennes ålder och det är så kul att man faktiskt kan föra en konversation med henne nu. Hon försökte ta bilder på mig med Hannis mobil och jag skulle ta på henne också. Lilla gosunge! 

För tillfället sitter jag i vår soffa, har precis målat mina naglar och väntar på dagens första lektion. På torsdagar har jag bara två lektioner, varav den första är vid 3. Med det inte sagt att jag är ledig fram tills dess. Nej, här är det plugg från tidig morgon som gäller! Jag kan säga att jag pluggar så sjukt mycket mer här än hemma, och då är det ändå bara i början av terminen. Jag skulle vilja säga att nivån är aningens lägre på kurserna här men det är så himla mycket mer att göra. Läxor och läsningar varje dag, och till varje kurs. På måndag har vi vårt första lilla exam i en kurs så jag vet vad jag ska göra i helgen... Men för att göra plugget iallafall lite roligare tänkte vi kombinera det med häng vid poolen här på campus. Plugg, sol och bad - helt plötsligt låter det inte alls som en lika tråkig helg! 

Dags att packa ihop mina saker och bege mig mot första klassen, ut i värmen igen! 


Så mycket kärlek! 


The beginning of fall - Labor Day Weekend

2014



Hej!
Nu är jag tillbaka och jag har massor att berätta och en bunt med bilder att visa er! Imorgon har halva veckan redan gått och jag har haft en helt fantastisk helg! Helt galen, på ett väldigt bra sätt och mycket innehållsrik. Den började i lördags morse, eller egentligen redan i fredags då jag Anna och vår tyska vän Chris var ute och åt. Men i lördags var det alltså dags för bid day och vi var uppe tidigt för att göra oss iordning. Efter frukosten drack vi Sangria hos oss för att sedan traska bort mot våra vänner i ett av fraternity-husen, där vi hade blivit bjudna som dejter. Där bjöds det på mimosa, champange med apelsinjuice och sedan var festen igång. De nya killarna sprang, liksom tjejerna förra helgen, upp för the hill och killarna tog emot dem vid huset. Efter det var det foto-dags och mingel innan alla blev skjutsade till fraternityns off campus-hus. Beerpong, alkohol i mängder, och massor med folk. Det hela går väl egentligen ut på att de nya killarna ska bli jättefulla (för många är det första gången de dricker) och framåt eftermiddagen började Anna och jag både bli hungriga och lite trötta. Jag är inte van att festa en hel dag! (Vem är det egentligen?) Lunch och powernap för att orka med en kväll downtown. Efter middagen började vi tagga till igen och när vi väl kom downtown hade vi jättekul! Vi var på en klubb där flera av fraternitiesen hade hyrt olika delar och det var massor av annat folk också, så inte bara studenter. Framåt tre tackade vi för oss och somnade gott direkt när vi kom hem. 

Summa kardemumma: Fantastiskt rolig dag!

Annapanna och jag. Vi får ofta frågan om vi är tvillingar/systrar. Blonda båda två men mer? Nja..
 
Härliga Aaron, som är vår Pier Advisor och även min dejt för dagen.
 
 
Lamba Chi Alpha

 
Jubel och sång när de nya killarna kom springandes

Jag älskar de röda plastmuggarna, det är så amerikanskt!
 
 
Och sen kom söndagen...
 
Vi vaknade upp pigga, glada och taggade för Labor Day i Atlanta! Kom dit runt 2, checkade in på hotellet (4,5/5 stjärnor. Fint ska det va!) och promenerade sedan runt i staden. Hotellet låg precis bredvid CNNs huvudkvarter så det blev första turiststoppet. Såklart att vi skulle ha bilder med CNN-skylten. Det var coolt att se men vi skippade rundturen då vi hellre ville promenera vidare för att kolla in staden. I Atlanta finns det inte jättemycket att se, det man ska se där är ungefär CNN, Georgia Aquarium som är världens största akvarium och så World of Coca-Cola. Coca-Cola är från Atlanta så det är nästan ett måste, men vi nöjde oss med att se även det utifrån. Kön var helt galet lång och vi kände inte för att gå in där ändå. Jag gillar inte typiska turistattraktioner, tycker ofta att det inte alls känns speciellt äkta. Det är uppbyggt för att vara en turistattraktion och visst, jag förstår grejen med det. Men för mig räcker det med att bara ha sett det utifrån. (Och ta lite kort givetvis. Har man inga bilder har man inte varit där) Så vi promenerade vidare och hamnade bredvid en Avatar på gågatan. Mitt i staden kommer det liksom en Avatar och går. Jaja, här kan allt hända, tänkte vi. Promenerade vidare och vi mötte fler och fler människor som såg "konstiga" ut, utklädda. Vi förstod snart vad det var då vi hamnade mitt bland tusentals utklädda figurer. Dragon con, som är som en seriefigurs-mässa, eller vad man ska kalla det. Tusentals människor som klär ut sig och spenderar en hel helg med att möta folk som är likadana. Vi köpte mat, kaffe och frozen yoghurt och satt i flera timmar och bara kollade på alla olika "skepnader". Kvällen blev relativt lugn med god middag och en drink i hotellbaren innan vi somnade i världens skönaste säng. Jag sover gott i min säng här, men det var länge sen jag sov SÅ gott!
 
Igår vaknade vi och efter frukost (min första bagel sen jag kom hit!) var det shoppingdags. Första stället vi åkte till misslyckades vi totalt med och hittade typ 3 affärer, varav alla dessa 3 var tråkiga. Vi visste att vi var i närheten av IKEA så vi traskade dit istället för att äta svenska köttbullar med mos, brunsås och lingon. Okej, jag har varit borta från Sverige 3 veckor och saknar verkligen inte svensk mat, men när man är så nära Sverige fast ändå så långt borta så kan man inte låta bli. Näst på inköpslistan stod kanelbullar då vi kände doften av dessa. Vilken lycka! Tills vi såg dem. Såklart inget pärlsocker. Vet ni vad de hade på istället? Glasyr. Hallå, glasyr! Det förstör ju hela bullen. Så det blev inga kanelbullar men vi fick däremot med oss kaviar, Marabou, knäckebröd och kaffe så vi var nöjda. Men shoppinglyckan var långt ifrån fulländad med bara varor från IKEA. Vi hoppade på tunnelbanan igen för att pröva lyckan i ett annat område, Lennox Square. Det första vi ser när vi kommer in på mallet var Forever 21 - gissa om vi var i himlen! Efter ett par timmars shopping bar det av hemåt igen och efter en bilfärd i regn, åsk- och blixtoväder var vi hemma.
 
En helg som fick en extra dag men känns som om den har varat för evigt. Nu fick ni en lång uppdatering och för tillfället är jag så trött att jag håller på att somna framför datorn. Efter allt för många timmars plugg idag är jag (nästan) färdig med mina läxor. Tandborstning och sen ska jag läsa en artikel på 19 sidor innan jag äntligen får stupa. Hoppas ni där hemam haft en lika bra helg som jag och att ni som börjat skolan idag (eller igår?) har haft en bra start och att ni är taggade för den här hösten. Det är jag!! Är bara så rädd för att den ska gå lite för fort.
 
Godnatt från mig och godmorgon till er. Puss och kram


 
Turister utanför CNN

Inne på CNN

 

World of Coca-Cola

 
Inne på Coca-Cola Store

 
World of Coca-Cola
 
The founder of Coca-Cola

 

Mini Flat Iron. Jag har en exakt likadan bild från NYC, Flat Iron där är aningens större...

 
Hooters, såklart... Och bakom oss Hard Rock Café

  
Dragon Con. Den här killen hade nog den coolaste dräkten av de vi hann se

 
Lennox Square

 
 
No words needed... IKEA!

 
Bästa frukosten!