THIS IS LIFE

2012



Det finns inget bättre än när lilla tonnis kryper upp i knät och somnar, då somnar man själv! :)



PRINCESS

2012



Godmorgon från oss! Vi pusslar, kollar på teletubbies och myser i soffan :)



.

2012



Den där känslan när allt bara WHAAAA - det här vill jag göra!!! När det bara pirrar i kroppen och man inte kan sitta still. Den känslan är oslagbar. Och efter att ha suttit och läst och tittat på bilder, planerat och funderat så YES YES YES. Ingenting är omöjligt för den som har viljan! Kom ihåg det.






THEY SAY THAT IF YOU'RE GOOD IN ONE LIFE, YOU'RE GONNA BE REWARDED IN YOUR NEXT.

2012





THE DAY AFTER TOMORROW

2012



Passar ypperligt för en tjej som inte sett den att tv4 visar den. Plus till Jake gyllenhaal som kommer förgylla de närmsta timmarna. Och popcorn såklart!



AOUTSH

2012



Lördag. Ingen sån bra start på dagen som gårdagen, morgonpromenad, löpning med backträning, dusch och frukost innan tio. Nej imorse vaknade jag vid halv nio efter att ha sovit i nästan elva timmar. Fortsatte skruva ihop min tv-bänk men efter att ha satt skruvmejseln i handen och insett att det är en bit som är typ två centimeter för kort gav jag upp och har legat i soffan hela förmiddagen, med värmekudde på magen och sovit.. Alla måsten jag skulle hunnit med får vänta, nu ska jag göra mig iordning, trycka i mig ett par värktabletter och knalla bort till jobbet för kvällspasset. Och jo, jag fuskade igår... Med polly.



.

2012



Idag är en sån där dag som man får tassa på tårna runt mig, hålla med mig om allt och serva mig med choklad.. En stor kopp kaffe och.. ett äpple. Två av åtta jobbtimmar kvar. Och jag som skulle vara ledig? Och vara med tonna. Jo tjena, konstigt att jag är bitter.
Nästa vecka ska jag be alla som fått en släng av mig om ursäkt, för jag vet vad mitt humör beror på. Sockerbrist!! Men det går över, funderar på att fuska med ben & jerrys ikväll ;)



GODMORGON

2012



Världens tröttaste två systrar sitter vid bordet och dricker té. Ingen av oss ska jobba och ingen av oss behöver egentligen gå upp. Ändå har vi gjort det och ska snart ut på morgonpromenad. Det kommer kännas riktigt bra om några timmar när vi redan hunnit med hur mycket som helst. Godmorgon på er, hoppas ni får en bra fredag! :)



EFTER REGN KOMMER SOLSKEN

2012





YOU GOTTA HAVE BAD DAYS TO ENJOY THE GOOD ONES

2012



Enligt statistik är gårdagen den deppigaste dagen på hela året. Det märktes. På jobbet. På gymmet. På internet. Och inte minst på mig själv. Likadant idag och inte blev det bättre av att jag sträckte låret på morgonpromenaden och hade planerat in ett benpass på gymmet efter en lång kursdag med alldeles för många människor i ett alldeles för litet rum vilket resulterade i yrsel, huvudvärk, illamående och trötthet. Passet klarade jag mig igenom med linement, vatten och huvudvärken sprang jag bort. Kvällen räddades av min bästa vän och utan det sällskapet hade jag troligtvis brutit mot mitt godisförbud och legat i soffan och tyckt synd om mig själv. Nej, deppigaste två dagarna på länge och fyfan vad bittert det är. Det värsta är att min lillasyster upplyste mig om statistiken när jag hade klagat för henne i tio minuter, eller kanske var det bra för det borde ju betyda att jag absolut inte är ensam om det just nu. Men man behöver de här dagarna också, det är ju dem som gör de bra dagarna till just SÅ BRA. Nu ska jag lämna mitt dåliga humör i soffan, eller helst slänga ut det genom fönstret, ta en sekund till att tänka på alla positiva mål jag har satt upp och sova mig till en ny dag. Och sen hoppas jag att jag vaknar på en bättre sida imorgon, för nu orkar jag inte vara låg en enda minut till. Det är förbaskat tråkigt och bara genom att ha skrivit detta kan jag tala om att jag sitter här och skrattar åt mig själv för att jag låter som en bitter jävla surtant som är så le åt allt i livet. Haha. Nej vet ni vad, godnatt.

 



DO BLONDES HAVE MORE FUN?

2012



The answer is NO. Brunetter har exakt lika kul. Allt blir vad man gör det till och vilken jäääävla kväll!!



PERFECT DAY

2012



Totally awesome. Totally!



HEY, DET GÅR BRA NU!

2012




Vad ska jag mer säga? :)
Att jag kommer ha gryyyyym träningsvärk imorgon efter nya övningar på gymmet. Det var till och med svårt att gå upp för trappen redan precis efter passet, härligt



SUNDAY

2012



Fint med bullbak och söndagsmiddag hos Mopla. :)



FRÅN PYJAMAS TILL TRÄNINGSKLÄDER

2012



Jag älskar att träna när typ ingen annan gör det, speciellt på lördagar och sen gå och handla med träningskläder och alla handlar godis och är slitna efter gårdagen. Då känner man du hundra gånger duktigare än om det hade varit på en onsdag. Konstigt ju. Och bara för det la jag på lite extra vikter på varje övning och kommer tack vare det inte kunna lyfta armarna imorgon. Jävla skön känsla.



NEW YEARS EVE

2012









Bästa möjliga. Början på något nytt. Tack alla inblandade!


SAY HELLO TO NEW ME

2012





HEY BABE, MISSED ME?

2012



Jag har iallafall saknat dig, gymet!



PIRR I MAGEN

2012



Hela hösten har jag längtat efter den här dagen, 1 januari 2012. Ett nytt år. Ett helt nytt år då det är tid för nya möjligheter och chanser. Tid att förverkliga drömmar och ta tillvara på det jag vill göra. Jag tar med mig mycket från 2011 men allt det dåliga lämnade jag i samma stund som klockan slog tolv inatt och vi skålade i glitter och champange. Jag har aldrig haft den här känslan innan men nu är jag så förvänatnsfull på det kommande året att jag håller på att spricka. Det här kommer bli fantastiskt, det visste jag redan i somras. So watch out, för här kommer jag!!

GOTT NYTT ÅR

2012



Från mig och min bästa!