SATURDAY

2011





"LIVET ÄR INTE DAGARNA SOM PASSERAR, DET ÄR DAGARNA VI MINNS"

2011





(Har skrivit flera mobilinlägg idag men ser att jag bra lyckats med en rubrik...)


Dagen då jag blev storasyster. Dagen då jag fick mitt körkort. När jag tog studenten. Flyttade hemifrån. Åkte till USA. Dagen då jag fick reda på att jag skulle bli moster. Dagen då jag blev moster. Min 10års dag. Mitt 18årsfirande. Dagen då jag fick reda på att jag skulle bli moster - igen! När jag såg gyllene tider i växjö. Per Gessle i Borgholm. Roxette i Göteborg. Dagen när jag fick nytt jobb. Spontana händelser.

Ja, det finns många dagar som jag minns som om de var igår och skulle kunna återberätta precis i detalj. Det är faktiskt så, att livet är inte dagarna som passerar, det är de dagarna vi minns. Det här datumet kommer jag alltid minnas, 28 november.



FRÖKEN KAN SJÄLV

2011





TODAYS'

2011





Övertrött, fnittrig och plötsligt lyckorus.  



SPONTANIOUS

2011





THANK YOU BABY,

2011



You just got me realise that there is so much more in life than worry about who you're with tonight.



"VI LIKSOM VÄNTAR PÅ EN VÅRDAG I NOVEMBER"

2011













LÖRDAGSMORGON

2011



Godmorgon, vilken härlig dag! Solen skiner och vinden viner. Det fick jag känna av på min morgonpromenad då jag hade motvind heela vägen hem. Men det känns skönt efteråt och nu värmer jag mig med frukost, varm choklad, en filt och nyhetsmorgon. Kunde inte ha börjat dagen bättre med tanke på att jag vaknade bredvid en gosig 2åring också. Lite fix och vid två står det extrapass på schemat. Varför vara ledig när man kan jobba? ;)



I FEEL LIKE ME AGAIN

2011




GUESS WHY? ONE DETAIL.

ALLTID PÅ VÄG, FLYR JAG ELLER LETAR JAG

2011





VILODAG IGÅR SÅ IDAG HAR JAG FAKTISKT LÄNGTAT TILL GYMMET HELA DAGEN. FETT SKÖN KÄNSLA.



LEXINGTON

2011




Hej lilla söta tommten, i år har ja varit jettesnel så ja önskar mej en liten mysig stuga i alperna i lexington-stil (hellst de huset på bilden). De är vel inte för mycke bejärt va? :)












http://www.lexingtonshop.com/sv/artiklar/home/index.html



"THE CHANCE WILL COME, AND WHEN IT DOES - I'LL TAKE IT."

2011





PÅ G

2011



Träning har blivit min terapi. Var sjukt irriterad förut så istället för att sitta hemma och tycka synd om mig själv gick jag till gymmet och körde hårt som bara den. Jag hade så mycket att tänka på och så mycket som ville ut så jag tänkte inte ens på hur mycket svetten rann. Det var nog bara det som behövdes för nu känns det redan mycket bättre igen. Jag har gjort iordning lite mellis men innan dess, 100 situps!



IT'S TIME TO REALISE HONEY

2011



THAT YOU CAN'T BOTH HAVE THE CAKE AND EAT IT.



DET LACKAR MOT JUL PÅ HÄRADSHÖVDINGEGATAN

2011


















FÖRMIDDAGSPROMENAD

2011





.

2011



Du själv är din största fiende. Det är bara du själv som sätter gränser, mål och drömmar. Sen kan du välja att omge dig med positiva eller negativa människor, och det är klart att det påverkar vad du gör av dina drömmar och hur stora mål du sätter upp. Negativa människor som tar din energi sänker också dina ambitioner och det är klart att du kommer längre om det istället är en positiv människa som står bredvid dig. Som kan peppa dig och få dig att orka, även då det känns som om allt går emot dig. Fast sen i slutändan finns det ingen som kan göra det där sista, som kan hjälpa dig att nå hela vägen fram. Då är det bara du själv som sätter käppar i hjulet och bromsar dig själv. Sen sitter du där och jämrar dig över att det inte blev som du ville, att du inte nådde ditt mål eller uppfyllde dina drömmar. Tänk på det.

"Don't dream your life. Live your dream."



.

2011



Godmorgon!

Vad härligt det är att vakna av sig själv - utvilad, fylld med massa energi och med en jävla träningsvärk i rumpa och lår! Somnade tidigt igår så inatt har jag fått mina åtta timmars skönhetssömn utan vakna perioder. Har tänt ljus och sitter här i mörkret och myser med frukost och morgonradio. Idag ska jag iväg till ICA Jämjö på nätverksträff. Det är drygt 11 mil dit och jag är ju inte direkt jättehaj på det där trakterna så ska bli spännanade att se om jag hittar.. Har laddat bilen med massa bra skivor så jag ser faktiskt fram emot ett par timmars körande. Jag älskar att köra bil! Speciellt ensam när man kan sitta och sjunga (eller snarare vråla) med i musiken när ingen hör. Ibland brukar jag tänka att det kanske ligger någon i bagaget och gapskrattar åt en. Haha. Men jag är inte ensam om det va? Fast jag sjunger faktiskt inte i duschen..







Nu kommer min fina rosa termomugg med spegel och diamanter till användning!


MOBILBLOGG

2011



Jag har landat i soffan efter att ha varit på gymmet och kört lite kondition. Det skulle jag aldrig gjort, för fasen vad trött jag blev. Har dock sovit sjukt gott inatt, hemma i mammas soffa. Det är ju lustigt att man sover som bäst i en obekväm soffa och inte vaknar en enda gång.. De senaste två veckorna har sömnen varit otroligt jobbig. Jag är den som i vanliga fall, när jag väl somnat, sover tills klockan ringer (och gärna lite längre..haha) men nu har det tagit lång tid och när jag väl somnat så vaknar jag sen var och varannan timme och är klarvaken. Men men, vad gör det? Sova kan jag göra när jag blir gammal, nu ska jag på zumba!



SOVRUMSINSPIRATION - NEW ENGLAND

2011








 


"SOMEONE TOLD ME LONG AGO, THERE'S A CALM BEFORE THE STORM"

2011



Jag har visst fått upp tre likadana inlägg, men vad gör det? Jag ville alltå inte vara tjatig, så ni behöver ju inte läsa allihop.

Sååå, helgen då., har varit mycket mys trots massa jobb. :)
Trerätters på menyn i fredags och god middag igår, fika och stadsbesök.
Söndagskvällen spenderar jag med att trängas i soffan med lillebror och en stor skål med popcorn framför Beck. Inatt nattar jag hos mami och c/o. 



ALLA SÄTT ÄR BRA SÄTT UTOM DE DÅLIGA

2011



Jag har kommit på mig själv att jag använder ordet mys väldigt ofta. Men det är ett sånt bra ord. Passar ofta. Och sen så finns det så mycket som är mys också! Bättre mys än helvete liksom ;)



MITT FAVORITORD

2011



Jag har kommit på mig själv att jag använder ordet mys väldigt ofta. Men det är ett sånt bra ord. Passar ofta. Och sen så finns det så mycket som är mys också! Bättre mys än helvete liksom ;)



MITT FAVORITORD

2011



Jag har kommit på mig själv att jag använder ordet mys väldigt ofta. Men det är ett sånt bra ord. Passar ofta. Och sen så finns det så mycket som är mys också! Bättre mys än helvete liksom ;)



EFTERMIDDAGSMYS

2011





"FIGHT FOR WHAT YOU WANT"

2011




Den bästa medicinen mot ensamhet och rastlöshet är att göra något. Hitta på vad som helst. Städa, träna, gå ut och gå, träffa en vän, diska, sätt på hög musik och dansa framför spegeln. Något som kräver energi och får dig på andra tankar. En promenad med hög musik i öronen brukar alltid hjälpa mig. Jag tänker så mycket klarare och plötsligt är det där lilla problemet som du gick och grubblade över inget problem längre. Man ser lösningar och så här är det, att jag tror att det finns lösningar till allt och i många fall är det nog inte så svårt egentligen. Man stressar upp sig, eller jag är iallafall väldigt bra på att stressa upp mig och oroar mig ofta onödigt mycket. Ofta blir det svårare att se ljuset i tunneln om du bara ser problemen. Försök hoppa, ducka, titta runt - försök se andra möjligheter och snöa inte in dig på ett spår. Då kommer du aldrig se ens en strimma ljus. Tro på dig själv, jag vet ibland är det sjukt svårt, men ibland måste man vara lite ego för att komma framåt.



FAVORIT I REPRIS

2011





MAN VET ATT MAN TRÄNAT HÅRT NÄR...

2011



...man har blåsor i händerna
...man måste ta hjälp av händerna för att få upp benet till nästa trappsteg
...man inte kan hänga av sig jackan för att armarna inte vill lyfta

Jag sa att träningspasset i tisdags var bra, men idag var det grymt! Min självdisiplin blir bara bättre och bättre och jag klarar saker jag aldrig trodde jag skulle kunna. Jag lyfter tyngre, springer längre och känner att för varje gång blir det lite lättare. Just nu tycker jag det är KUL att träna. Man dör ju faktiskt inte av att ta i lite hårdare än förra gången. Underbar känsla, för att gå till gymmet med inställningen om att det är skittråkigt, det ger ingenting.. Viljan är nummer ett!




(Mamii - julklappstips. ;) Ett par träningshandskar så jag slipper blåsor!)

"YOU MESSING WITH ME, HUH?"

2011





FRUKOST PÅ JOBBET

2011



En liten chokladbit bara.. Om jag äter en macka först?! :)



MMMM....

2011





92+1. Den där sista gjorde vi som överraskning till Mickis sambo Andreas. he he.. 
Annars väldigt lyckat för att vara första gången, vi stoppde i små bitar av vit choklad istället för russin, de petar man ju ändå alltid bort.. Resultat brilliantemente!!






DAGENS EGO

2011









Nu ska jag iväg till en vän, vi ska baka lussebullar och sen gå på vatten work-out. Kul!



LOVE

2011



Titta vilka som kom och körde förbi mig när jag var färdig med min runda. Frukostmys på lilla. :)



HERE COMES THE SUN

2011



7.30. Klockan ringer. Jag är ledig och behöver ju faktiskt inte gå upp. Jag som är världens tröttaste på morgonen. Det är så lätt att trycka av och somna igen. Det är ju ingen som märker nåt. Eller säger nåt. Eller ens bryr sig överhuvudtaget. Det är ingen som vet att jag ställde klockan eller planerade att gå ut på morgonpromenad. Jag skulle kunna.... Men så ringer snoozen igen efter tio minuter och jag bestämmer mig. Nu eller aldrig. Första snoozen eller ingen alls. Jag gör det ju faktiskt bara för mig själv. Ett andetag utanför dörren i den kyliga luften och jag piggnar till.

Hur tänkte jag när jag övervägde att ligga kvar? Jag kommer må så mycket bättre efter den här milen!



"L'AMOR CHE MOVE IL SOLE E L'ALTRE STELLE"

2011





"OH WHEN YOU CALL MY NAME"

2011



Oväntat bra tisdag faktiskt.. Ett bra pass på gymmet, en lång powerwalk i kylan och ändå många timmar kvar av kvällen. Mami bjöd oss hit på lussemysfika och jag har alltid svårt att säga nej till lussebullar.. Det och julmust är det bästa med julen. Jag kommer ihåg när den första julmusten kom för julen och jag och en kompis alltid köpte varsin flaska och hade tävling om vem som kunde dricka snabbast. Tror ni att vi fick ont i magen? Haha



"NOTHING IS IMPOSSIBLE"

2011



Hej hej godkväll 

Jag sitter här med en kopp te, mina betyg och massa andra papper utspridda över hela köksbordet. Funderar och försöker få lite rätsida på livet. Försöker hitta lite klarhet i det hela men huvudet är bara snurr. Tror jag är alldeles för trött för det här. Efter knappt en timmes sömn inatt (har det varit fullmåne?!), 11 timmars jobb, zumbapass och en halvtimmes styrka på gymmet borde nog egentligen sängen vara min enda vän just vid det här tillfället. Har lite kvar sen ska jag nanna.

På tal om zumba, fasen vad kul det är! Där har jag verkligen hittat min grej. Jag har kört ett pass på söndagskvällar hela hösten men har nu börjat på ett annat pass också, med en annan instruktör. Och jag älskar det. Musiken, känslan, rörelserna och glädjen! Om ni inte provat, GÖR DET! Annars hoppas jag ni tränar på på annat sätt, själv har jag gett mig fan på att jag ska klara mer än vad jag nånsin klarat innan. Om man bara vill så går det, kom ihåg det!



DET BLIR ALDRIG SOM MAN TÄNKT SIG

2011





.

2011



Min lilla konstiga syster sitter och pratar med Benjamins nya iphone, "gillar du köttbullar?! Gillar du köttbullar?".. Hm. Jag tror jag har missat det där med att vara ett gott föredöme som storasyster..



TELL ME TRUTHS, NOT LIES

2011



Var fjärde helg är jag helt ledig, vilket innebär från klockan 18 fredag till och med måndag klockan 6. Jag har inga planer för de här dagarna men ikväll bjöd jag in mig själv till lillasyster och lillebror. De hade lagat jättegod mat och nu ska vi kolla på skräckis, äta godis och bara mysa. Jag älskar att ha många syskon! Man är aldrig ensam.. :)



IF IT MAKES YOU HAPPY

2011



Hannah och jag har tjejkväll, dricker årets första glögg och äter pepparkakor. Mys!



NÖJD TJEJ

2011



4 maskiner tvätt, garderobsrensning, storstädning senare.. Det där med städning är verkligen inte min grej, jag gör det till en jättestor sak och tycker det är så sjukt jobbigt. Jag springer hellre en mil med en tung ryggsäck än tar tag i dammsugaren. Okej lite överdrivet, men när man väl har gjort det är det så skönt! Nu passar jag på att gymma medan jag har sista maskinen i torktumlaren. Ska öka takten nu, hörs nån annan gång!



FIKA

2011



Jag var uppe tidigt på min lediga dag för att åka till skolan och ha lektion med en femteklass. Nu sitter jag och fikar med den här tjejen och hennes mamma, sen ska jag ägna resten av dagen åt att tvätta och försöka klämma in lite träning. Jag längtar tills tvätten är klar, just nu känns det såå jobbigt, haha. Det jobbiga är att springa med allt till tvättstugan, hundra trappor och inte ens i mitt hus. När jag blir stor ska jag ha ett hus med tvättmaskin!



GRATTIS MIN LILLA PRINSESSA

2011





INLÅSTA

2011



Lyckos mig som bara jobbade till ett idag. Har placerat mig i sängen med en bok, som jag förresten verkligen kan rekommendera! Jag har alltid varit en riktig bokmal men sen jag flyttade hemifrån har det blivit mindre böcker lästa. Ska jag vara ärlig har det berott på att jag inte har någon sänglampa, haha. När jag flyttar ska jag ha ett bokhörn med en skön fåtölj, bokhyllor, en mysig matta och en fin lampa. Jag kan redan se det framför mig hur det ska se ut. Åh det kommer bli så bra. Nu måste jag fortsätta läsa, är så spänd på vad som händer, de ska precis rymma från rummet de varit inlåsta i i sju år genom att spela döda.. Fortsättning följer.. Tack pappa förresten, väldigt bra bokval!



ÄLSKLING

2011



Så här slutade min kväll, med mjukiskläder och en prinsessa i famnen. Mys!



"I CAN BE WHATEVER I WANT TO, I CAN DO WHATEVER I FEEL TO"

2011



Spännande fredagskväll. Har precis kommit hem från jobbet och tvn fungerar inte, som vanligt. Vad gör man? Läser bok? Städar? Sover? Åker hem till mamma och sällskapar? Ja vi får se vad det blir. Jag ska iallafall börja med att ta av mig jobbarkläderna.



MASKERADMINGEL

2011





AJ

2011



Jag har såååååååå ont i mina benhinnor. Jag fick problem med dem under en försäsong i fotboll för några år sen och sen dess har det kommit och gått när jag, i första hand, börjat springa. Har köpt nya dojjor (tack r) så förhoppningsvis kanske det hjälper lite. Det är så tråkigt att behöva vila när man kommit igång! Jag har precis varit på gymmet och nu blev jag tydligen bjuden på käk. Trevligt.