You are amazing just the way you are

2010




Kärlek kan få en att göra konstiga saker.
Kärlek kan få en att bli svag. 

Kärlek kan få en att glömma bort andra saker.
Kärlek kan få en att bli stark.

Kärlek kan få en att glömma morgondagen.
Kärlek kan få en att bli blind.

Kärlek kan få en att gråta.
Kärlek kan få en att skratta.


Kärlek kan göra ont.

Kärlek kan vara helt underbart.



Time for some work

2010





puss åde då va!

This was not the way I wanted it to end

2010



Små saker som gör mig irriterad:

1. När man bara har en femma till tvättmaskinen, och det behövs två. (Förlorar tio minuter i mitt tidsschema genom att behöva gå till konsum för att växla till mig en femkrona..)

2. När tvättmaskinen signalerar att tvätten är färdig, man öppnar och tvätten är dygnsur. (Hallå? Var det inte nån som lagade tvättmaskinen för en vecka sen?!)

3. När man kommer hem efter träningen och ska ta med sig den torra tvätten upp och portjäveln är låst! (Vem fan placerade tvättstugan i en annan uppgång än min?!) 



(En väldans tur att jag har Sanna som bor i den andra trappuppgången så att jag kan komma in ändå! :))


 



You see, I've always been a fighter

2010



Jag är galet dålig på att uppdatera. Och då menar jag verkligen galet.
Hur som helst, för att göra en lång historia kort.

Julen är redan förbi. Den är som en dimma för mig. Men en bra jul? Jo det hade jag så mycket av den jag fick fira. Julafton firades hemma i blomstermåla hos mamma och på juldagen serverades det god mat och film hos mig.

Jag hade tydligen varit jättesnäll i år också, så många paket som tomten hade med sig till mig. Och jag som bara önskade mig en enda sak!

Min lilla tonton har varit borta en hel vecka i london, men de kom hem idag och av henne fick jag världens bästa julklapp, hon har lärt sig säga mitt namn (tror nog allt att hennes mor och far har legat i hårdträning med henne under hela veckan. haha). J är lite svårt, men jag nöjer mig gott och väl med nonna! :)

Imorgon är det jobb igen som gäller (längtar lite till min sovmorgon på onsdag faktiskt..) så nu är det dags att slå igen de blå. Godnatt!




Small things for you can be big for me

2010



En timma kvar av sevärd tv detta året, om en och en halvtimme är det över - desperate housewifes! Hanna och jag väntar spänt, men frågan, vad ska vi göra nästa tisdag?!



When you smile, the whole world stops and stares for awhile

2010



I hans ögon ser jag mig. Ett djup jag aldrig har sett hos någon annan. Jag ser sorg, jag ser smärta, lögner, ett trassligt förflutet men jag ser också mycket glädje, lycka och hopp. Det som lyser igenom mest är en vilja. En väldigt stark vilja. Vi är väldigt lika på så många sätt, men också väldigt olika. Som hund och katt många gånger. Men de där ögonen, en ljusbrun blomma runt pupillen, som går ihop med det blåa. det gråa. det gröna. Allt inramat med en mörblå ring längst ut på ögat. Precis likadana. En kopia av mina.

Hold my hand

2010





Sometimes i just love love love life

2010





Jag har varit sjuk, jag har jobbat, jag har julhandlat. Stressat runt bland allt julklappshandlande folk och endast köpt två julklappar. Städ, tvätt, målande och fix. Julklappsinslagning och uppsättning av julstjärnor. Julstressen är påtaglig. Julplanering blir aldrig bra, det blir aldrig som man tänkt sig ändå. Den där jäkla stressen förstör allt. Rutiner, träningar, kärlek. You name it.


Känslor flyger runt i luften och man kan inte riktigt fånga dem, man kan inte sätta fingret på dem, ibland faller man och ibland är man så högt att man nästan kan nudda molnen. Man måste få utlopp för allt för att kunna känna efter, ibland måste det bara hända. När det händer, ja då vet man. 





 



You are my last my first

2010




"Sometimes love can come and pass you by
While you're busy making plans
Suddenly hit you and then you realize
It's out of your hands baby you got to understand"





Is it ever gonna come to an end ?

2010





"som att försöka nå en träbit i vattnet, men man når inte riktigt fram
och ju mer man plaskar med handen desto längre bort driver den"




.

2010





I know that everything happens for a reason, but sometimes I can't stop wonder - what's the reason with this?

2010




Stackars jag är sjuk. Trodde först i söndags att det berodde på lördagens julbord, men icke sa nicke. Sängen är min bästa vän och allt jag har fått i mig är vatten, det är det enda jag är sugen på. Idag har jag tagit mig till soffan, ligger nerbäddad framför tvn och väntar på lilla mormor som skulle komma upp med blåbärssoppa. :)

Imorgon är jag ledig, så på torsdag ska jag vara fit for fight igen!



hanni och jag i lördags, julbord med jobbet och utgång.



Not all lovestories have a happy ending

2010





My eyes are not the first to cry

2010




Jag kan vara hopplös med att svara i min telefon eller på sms, så om man inte får tag på mig kan man alltid göra som min kära mor. Skicka ett kort. Sötmamma. (hon tyckte tydligen att jag borde lära mig att baka efter att ha bott själv i två år också.. men hon missade att jag redan har hela frysen full av lussebullar efter förra veckans storbak med hanni. tji fick hon)








I can't tell you what it really is, I can only tell what it feels like

2010




Jag kan inte sluta lyssna på första versen av love the way you lie (part 2).
Texten är underbar.



On the first page of our story
The future seemed so bright
Then this thing turned out so evil
I don't know why I'm still surprised
Even angels have their wicked schemes
And you take that to new extremes
But you'll always be my hero
Even though you've lost your mind



You wanna go by yourself? Ok, then so should i

2010



Nehe nu är det fan dags att ta tag i det här. Länge, länge har jag stått och trampat på samma ställe. Det funkar ju inte i längden. Kom igen nu Jonna, du vet att du kan. Varför ska jag stå kvar när alla andra går vidare med sitt egna? Lite ego-boost till mig själv, nu är det dags! Idag, just nu. Wish me luck!