ÅRETS SISTA DAG

2011



Jag laddar inför årets sista dag i soffan med tända ljus, frukost, te och madicken på tvn. Synd att inte varje morgon börjar såhär :) Strax iväg till jobbet och göra årets sista timmar. 7 timmar sen är det klackarna i taket!



FRÖKEN KAN FELV.

2011




13 blåmärken på bara benen är resultatet av att vilja vara fröken duktig. Med gott samvete låste jag för sista gången dörren till min gamla lägenhet och i samma stund släppte en sten från mitt hjärta och hjärtinfarkten som jag de senaste dagarna har väntat på flög iväg med stormen. Nu är det bara det roliga kvar - att fixa i min nya fina lya! Har visserligen bara tre kartonger kvar att plocka upp och också det är ett tecken på alldeles för mycket stress. Jag vill att allt ska vara iordning med en gång, helst nytapetserat en timme efter att jag satt min fot innanför dörren. MEN. I väntan på beställningen av nya möbler tar jag det som det kommer. 2 dagar kvar av detta året och de ska jag spendera på jobbet och avslutningsvis med fina vänner och bubbel. Som jag har längtat efter 2012!! Det kommer bli bra de här :)


Nyår 2007/2008

SOMEDAY YOU GOTTA WAKE UP AND REALISE THAT YOU CAN'T BE SUPERWOMAN ALL THE TIME

2011





Och med det sagt, imorgon har jag tagit ledigt. Jag. Tagit ledigt! Det händer bara inte.




HIGHLIGHTS OF CHRISTMAS

2011



 

Det bästa är när man kan spendera en hel morgon/förmiddag med att knata runt i pyjamaser och tofflor och bara vara. Äta en lång mysig frukost, pyssla med att sätta ihop lilla bönans nya hello kitty tågbana och inte stressa till någonting.

Det är då man älskar livet.







CHRISTMASDAY EVENING

2011



Efter en dag full med flängande och farande hit och dit har jag nu landat i soffan hemma hos min favoritfamilj Radovic. Jag har haft en sån himla mysig dag men jag längtar efter sovmorgon och en heelt ledig dag imorgon. Planerar att ligga i soffan och kolla film och bara göra det jag känner för. Det ska bli så skönt. Efter den här dagen kan jag bara konstatera att jag är lyckligt lottad för att ha så många fina syskon som jag har. Och världens underbaraste systerdotter. (Ni är mitt liv och jag älskar er fast det vet ni ju redan.) Och sen har jag fått världens finaste julklapp som gav mig tårar i ögonen..

Jag hoppas att alla ni har haft en lika mysig julafton som mig och god fortsättning :)



SORRY FOR BAD UPDATE, I'M KIND OF BUSY LIVING

2011




Ikväll har jag varit och ätit julbord på ett jättemysigt ställe inne i stan. Hur gott som helst och nu är jag proppmätt. Ska för en gångs skull verkligen försöka sova tidigt (=OMEDELBUMS EGENTLIGEN!!). Imorgon börjar kaoset på jobbet men jag känner mig riktigt laddad. Har planeringen under full kontroll och om jag undviker att stressa som en idiot så tror jag att det kommer gå galant! Jag har fått något spray av emelie som man ska spraya på kudden för att kunna lugna ner sig lite och kanske kunna somna, vet inte om det funkar men det är värt ett försök. Om två veckor är det 2012, jag kan inte fatta!!



"ALLTING SOM JAG VILL KAN JAG GÖRA"

2011



Min närmsta vän kom idag hem från Stockholm nyexaminerad som internationell hudterapeut. Jag är så imponerad av henne! Kikade förbi med en liten present och blev inbjuden på middag. Superlördag :)



SUNSHINE IN THE RAIN

2011



De sista klapparna är handlade och inslagna, etiketterna är skrivna och paketen packade i den ordning de ska plockas upp på julafton. De största snubblar jag på i hallen.. Tror ni att lillan kommer bli bortskämd? Jag älskar julklappar! :)



DO YOU REMEMBER WHEN WE PLAYED WITH DOLLS? DRESSED THEM AND GAVE THEM MILK.

2011





Jag har suttit och läst igenom mina inlägg från december förra året. Och allvarligt, jag hänger ju inte med! Måste tiden gå såhär himla fort? När jag läser det jag skrev känner jag precis den känslan som jag gjorde medan jag skrev dem, jag vet precis vad jag gjorde och det känns som om det var igår jag gjorde de sakerna. Men det var ett år sen, ett helt år, 52 veckor, 365 dagar och en himla massa timmar. I somras ville jag bara att 2011 skulle vara över, för att kunna börja på ett nytt år. Men nu när det bara är några veckor kvar så får jag panik och undrar, vart tog tiden vägen? Vad har jag gjort med hela detta året? Givetvis en massa bra saker men jag hade velat göra så mycket mer! Det vill man väl alltid, och frågan är: Kommer tiden gå fortare ju mer man känner att man vill hinna med och göra? Det är otäckt, då kommer jag ju snart vara 40! 


 
liten tjej med världens bästa popla.



JAG SER MÅNEN GENOM FÖNSTRET, HAN ÄR VISST INTE MIN VÄN IKVÄLL

2011



Pysslar med julklappar istället.



PERFECT END AT THE WEEK

2011





.

2011



Jag ligger på soffan och provsmakar och de andra står i köket. De kallar mig lat.. Jag kallar det lyx! :)



CHRISTMAS CANDY

2011



Mamma har tagit semester så idag är vi hemma hos mormor och pysslar med julgodis, jag som sen tidigare inte är känd för att vara något vidare i köket får inte komma i närheten av spisen. Mitt uppdrag är att skala pistaschnötter och sköta musiken.. Jag längtar tills vi är färdiga, haha :)



DAGENS CITAT

2011



"Var dig själv - är det absolut värsta råd man kan ge vissa människor."

Tom Masson



WOULD YOU CATCH ME IF I FALL?

2011



Dags för ett kettleball pass med lillasyster. Jag har aldrig varit på ett sånt så ska bli spännande att testa! Idag är en sån dag då det känns som om man hinner med hur mycket som helst. Har hunnit jobba, varit på gymmet, träffa antonia och sen blir det middag hos Mopla och bortbjuden på tvmys efter det. Bra dag helt enkelt :)



.

2011



Jag håller på att vända redan innan jag kommit dit, får tvinga fötterna framåt, känner hur yrseln kommer, börjar nästan hyperventilera och klumpen i magen växer. Jag mår illa men försöker att tänka på att om jag vänder nu måste jag komma hit en gång till. Jag känner själv hur vit jag är i ansiktet, men jag går fort. Jag vet precis vart jag ska.

Sjukhus.
Vet inte vart mitt fruktansvärda obehag kommer ifrån, men jag hatar känslan, stämningen, korridorerna, lukten. Allting. Nej fy usch och nej inget roligt.

Jag har som sagt börjat min vecka med ett besök på sjukhuset, nu är jag laddad för att göra kommande vecka så jäkla mycket bättre än vad förra var. Nu kör vi!



"SOMEDAY, SOMEWHERE"

2011





Välkommen till landet lagom, mellanmjölkslandet, Sverige.

Här ska man inte sticka ut, här ska man inte göra mer än vad någon sagt till dig att göra. Här ska man inte vara fröken duktig, du ska inte synas, du ska vara en i mängden.

Passa dig för vad du säger, ha helst inga egna åsikter, utan tyck som alla andra. Det är då du blir omtyckt. Snacka lite skit, men inte för mycket. Och var övertrevlig!

Var lite elak på ett snyggt sätt så ingen kan klaga på ditt betéende. Men vad du än gör, gör inget som någon annan inte redan har gjort, visa inte bättre resultat än någon annan och reta inte upp folk i onödan. 

Du ska helt enkelt vara ganska lagom,

Men vem fan vill vara det?  


 


JULBORD OCH SHOWKVÄLL

2011