Play it again

2011





Klämde låret idag. Mellan två läskbackar. Hur lyckas man med det?!
Jo, heter man jonna brehmer så. Lagom snyggt när jag skulle simma. Dumt ju.

I can't tell you what this really is, I can only tell how it feels like

2011




"Made a wrong turn, once or twice
Dug my way out, blood and fire
Bad decisions, that's alright
Welcome to my silly life
Mistreated, misplaced, misunderstood
Miss 'No way, it's all good', it didn't slow me down
Mistaken, always second guessing, underestimated
Look, I'm still around

Pretty pretty please, don't you ever ever feel
Like you're less than f*ckin' perfect
Pretty pretty please, if you ever ever feel like you're nothing
You're fuckin' perfect to me"


Jag hade tänkt att klistra in ett youtube-klipp här, men det verkar inte vilja samarbeta med mig ikväll. Tänkte visa er vilken låt som går på repeat hos mig just nu, men ni får väl helt enkelt söka på den själva. :)

Pinks Fuckin' Perfect med Beth. Looove it. Älskar speciellt första versen.



-

2011





Jag tänker alltid bäst när jag är ute och går. Man får rensa huvudet och vinden liksom blåser bort problemen och omvandlar dem istället till utmaningar. Man kan se möjligheter och analysera på ett annat sätt.

När jag är ledsen/arg/förvirrad/besviken/uppriven/sur/förtvivlad etc så ger jag mig alltid ut på en promenad och kommer in igen som en ny människa. Mitt humör är inte roligt så det är bäst att lämna mig ensam när jag är sån där. Då är det bäst att låta mig gå en sväng för att kunna lugna ner mig.

Ikväll försöker jag finna lycka i chokladen. Det går inget vidare. Nu mår jag illa istället.

Pretty pretty please, don't you ever ever feel

2011






Idag är jag oförskämt pigg, med tanke på vinet och den tequila rose jag och mickis fick i oss igår. Klättrar på väggarna här hemma, vaknade pigg som en lärka vid nio, (Första sovmorgonen på länge och jag kan inte sova längre än till nio?!) försökte envist knipa ihop ögonen och somna om, men det gick inte. Gick upp och började städa istället, tog tag i all tvätt och började skura toan. Vem fan har sån energi efter att ha varit ute och inte sovit mer än fem timmar? Tydligen jag. Nu har jag skurat varenda vrå och vet inte vad jag ska hitta på. trisstress.

Hur som helst, jättelyckad kväll igår! Både jag och mikaela hade jobbat och jag hade hunnit med ett pass på gymmet. Trötta båda två och med huvudvärk som spökade, men efter lite mat så korkade vi upp, spelade spel, gjorde iordning oss och och skrattade så mycket att vi var tvugna att måla på ny mascara. Det blir alltid bäst när man inte har några speciella förväntningar, så ganska sent tog vi oss ut på stan och dansade tills fötterna värkte! Nästan så att jag känner av lite träningsvärk idag, haha


Vissa dagar är såna dagar då ingenting passar, igår var en sån dag.
Beslutsångest och femhundra klädbyten. Till slut hade jag inte tid att byta mer.



Flashbacks from saturday night out

2011














-

2011




Du och jag promenerandes på Milanos gator.

Visst borde man lära sig någon gång.

2011





Låser upp dörren, slänger av mig skorna, känner mig ofräsh efter 12 timmars jobb (löning till på köpet=galet mycket kunder!) så sätter på duschen, så varmt att det blir imma på lägenhetens alla fönster, går runt och tänder alla lampor, drar upp persiennerna som jag inte hann med imorse, bäddar sängen (till vilken mening halv åtta på kvällen!?), ser diskberget i köket, stänger på vattenkranen, tar av mig jackan, går ut i hallen, hänger upp den och ställer iordning skorna som jag slängde av mig när jag kom innanför dörren, känner allt grus under fötterna, drar fram dammsugaren.

Stänger på tvn för sällskapets skull, tänder lite ljus för att få lite mysfaktor, går ut i köket igen. Plockar in matvarorna som jag lämnade på diskbänken, i kylskåpsdörren står en yoghurt med utgånget datum. Börjar rensa kylskåpet. Soppåsen blir full, måste tömmas. Ställer ut den i trapphuset. Har fått sms att svara på, ser att jag har dåligt batteri. Drar fram datorn för att kunna ladda telefonen. Sätter på musik.

Går ut i köket igen, plockar framstekpannan, häller i lite margarin. Men stänger inte på plattan.

Vattenkranen rinner, duschen rinner, maten måste i stekpannan och dammsugaren står redo för att suga upp gruset...


Vart börjar jag?



Kanske med att sluta stressa så jävla mycket?

... JA, JAG MÅSTE VERKLIGEN SLUTA STRESSA!






En timme senare sitter jag ändå i soffan, nyduschad, insmord, färdigdammsugad, färdigdiskad, med mat på bordet och ben&jerrys i frysen. Välkommen sköna fredag!



One step forward and two steps back

2011





galet skönt att få tvätta av sig sminket efter 14 och en halv timmes jobb. dubbelpass idag men jag gillar't!

har precis bäddat ner mig i sängen och njuter av den här stunden innan ögonlocken faller ihop, halvsovandes under mitt älskade dubbeltäcke (det jag gillar mest i mitt hem. alla kategorier), med femton kuddar bakom mig och play-program på datorn. har längtat efter det här, min favoritaktivitet. att sova! härligt. så säger godnatt nu. sleep tight vänner, och kom ihåg, don't let the bedbugs bite



Mmm.

2011



Lyssna på all we ever do is say goodbye med john mayer. great lyrics.

-

2011







Jag har gjort något dumt. Fick en tanke om att rensa ur och skapa lite ordning i min garderob. Och det var inte idag, utan för några dagar sen. Vilket innebär kläder över heela mitt sovrumsgolv. Suck. Jag skulle alltså egentligen behöva ägna min söndag åt att göra färdig detta. Som tur är väntar jag inget besök ikväll. Så vad säger ni? Är det okej att låta det vara tills imorgon? ;)

Den här veckan har varit en bra träningsvecka, kände mig inte riktigt på topp i början av veckan men har ändå hunnit med rejält med uppladdning inför vasaloppsspinningen (den är ju snart. HJÄLP! förstår fortfarande inte vad jag har gett mig in på. haha..). Igår så var jag med min lilla älskling hela eftermiddagen/kvällen. Vi var ute och provkörde hennes nya åk. En riktig racervagn. Kallt som tusan, medan jag höll på att frysa händerna av mig så låg lillan nöjt nerbäddad med täcke och kudde och sussade så gott. Vad gör det då att jag fryser om händerna? Så länge hon har det bra :) Vi åkte upp till blomstermåla och överraskade lillebror/morbror på innebandymatch. Efter det bjöd mamma på nybakat fika. Och att äta massa bullar och kärleksmums efter att bara ha ätit frukost kanske inte var världens smartaste drag. Speciellt inte när frukosten bestod av ben&jerry's.. Haha huja, är det lördag så är det. Och när jag ändå var igång så passade jag på att trycka i mig både tacos, chips och godis under dagens gång.

SÅ, med andra ord så var verkligen dagens spinning välbehövd!

Nu funderar jag på en promenix sen ska jag bädda ner mig i soffan framför solsidan och wallander.

Ha en fin söndagskväll.

-

2011




vaknade av världens konstigaste dröm imorse. drömde att jag trodde att jag skulle börja jobba vid 14. vid ett när jag stod och gjorde mig iordning så kom jag på att jag SLUTADE vid 14. och skulle ha börjat vid sju. det var ingen som hade ringt till mig, för de hade blivit så arga. och gett mig sparken. haha, tur att det bara var en dröm och att jag vaknade som vanligt och var där vid sju! som sagt, slutade vid två. körde lite kondition på gymmet och nu har jag lite brått till bussen. färdigfixad, bara på med shoesen så kör vi!





-

2011





ikväll har jag haft besök av min fina gamla vän nathalie. det är så härligt med vänner som man inte träffar på jättelänge och sen när man ses är det som om det var igår. lättsamma människor, sånt gillar jag!

kvällen har bestått av fika, chips&dip (var väl egentligen inte mening med en sån onyttig kväll, men ibland kan man bara inte stå emot alltså haha) och en massa skratt. magen fick sig rejäl träning av allt skratt och det andra får jag kompensera med att jag varit duktig och tränat både måndag, tisdag, onsdag.

imorgon, fredag.
det är jobb som gäller fram till två, en liten sväng till gymmet och sen in till stan för att käka. känner ju faktiskt en kille som fyller år idag (eller för tio minuter sedan åtminstonde), inte illa de. grattis får jag lov att säga idag och gratuleras gör det imorgon!



neheni, dags att sova. nattinatt

-

2011




Vaknade klockan 06.57 imorse, flög upp som ett skott. Hade som vanligt snoozat alldeles för många gånger och så länge att alarmen hade stängt av sig själva. (Dom gör visst det efter ca en timmes snoozande har jag upptäckt..)

07.12 stämplade jag ändå in på jobbet. Inte illla pinkat, snabb cheey den där jonna!