BEST FRIENDS 4-LAJF

2012



Låt mig få presentera.... bESStisarna:
 
bESStisarna är precis vad det låter som, de är våra bästisar under hela nollningsperioden! Man känner igen dem på deras lila overaller och lila tröjor och dom finns där vi finns. De dansar med oss, sjunger med oss, skrattar med oss, dricker med oss, svarar på våra frågor, guidar oss, stöttar oss, finns där för oss. Hela tiden. De är våra faddrar och det finns alltid en bESStis i närheten!
 
Har man riktig tur kan man få (eller ta sig;-)) äran att märka ett par lila brallor!
 


"HEEEY SEXY TOURIST"

2012



Regn!!!!?? Vad är det för påhitt? Vi som skulle grilla och lyssna på band! Ändrade planer, blir istället en hemmakväll då det troligtsvis är lite svårt att ens tända grillarna i det här hällregnet.. Å andra sidan kan det vara ganska skönt att ladda batterierna för morgondagens stora händels - AMAZING RACE! Ni som har sett det på tv, ni vet vad det går ut på. Vi ska springa runt i stan på massa uppdrag. Blir kul!
 
Idag har det varit en ganska soft dag, vi har hängt vid långviken och spelat volleybollturnering. Idag är det också en nykter dag för att vi ska få chans att återställa våra magar.. Kan ju vara bra för det är en hel del dagar kvar! Som sagt ganska soft dag och det behövdes verkligen efter gårdagen. Först hängde vi i Kalmarsundsparken, drack, lyssnade på musik, pratade och hade trevligt. Sen så dansade vi hela natten på Vallen, där det också var ett coverband som spelade. Jag älskar låtar när man kan sjunga med och trodde inte jag skulle ha någon röst alls imorse när jag vaknade. Med tanke på att man går runt i stan och skriker hela dagarna också.. Ja herregud, ni skulle se mig.... haha .
 
Hur som helst, idag kom jag knappt ur sängen. Ont i hela kroppen = träningsvärk!!!! I både vader, lår, rumpa, mage, armar yes you name it.. Och till på köpet gick jag så hårt in i volleybollen att jag förmodligen har vrickat stortån, eller åtminstonde sträckt den (kan man sträcka en tå?!). Så går det när man offrar och slänger sig!
 
Bilder från dagen kommer sen!


FOTOBOMB FRÅN IGÅR

2012












 
 
 
 
 


HAVING THE TIME OF MY LIFE

2012




Kan utan tvekan säga att DETTA ÄR DET BÄSTA VAL JAG HAR GJORT!!! Skolan har inte börjat än men jag har så sjukt roligt och känner redan att det här är PRECIS RÄTT!! Sååå mycket nya människor, strålande sol, fett roliga dagar och min hals är kaos efter alla program-sånger..
 
Jag hade tänkt skriva ett inlägg imorse om gårdagen men ja, ni vet ju hur det är, intensivt och saker att göra hela tiden. Och det var inte direkt så att jag skuttade ur sängen idag kan jag säga haha.. Det skulle bli lugnt igår och till en början var det väldigt soft. Vi satt ute på ett stort gräsområde vid vattnet, flera hundra studenter, lyssnade på musik, pratade och bara hade det allmänt trevligt. Vid tio.tiden rörde vi oss därifrån och många drog hem. Men inte vi nej. Vi var på "efterfest" (klockan 22???) där det mest var såna som går årskursen över oss. Där kastades man direkt in i "studentfestlivet" och det var första korridorsfesten. ASKUL! Var hemma runt ett nån gång och däckade med en gång. Tills... jag vaknade imorse och inte vågade öppna ögonen för att känna efter hur jag mådde. En dubbel treo, en dubbel resorb, en halv liter vatten och en kalldusch sen var jag redo även för denna dag. Som varit sjukt kul den också!!
 
Idag har vi haft klasskamp och för tillfället är jag lite smått lack då VI BORDE VUNNIT! Kan inte prata mer om det just nu... Men det kommer en summering från det också, I promise.
 
Nu ska jag hoppa in i duschen då jag sitter här helt dygnsur efter att ha letat vattenballonger i en liten plastpool, med munnen! Vi var tio stycken från klassen som gjorde det och jag fick höra att jag hade goaste stilen. Som en pingvin dök jag rakt ner i poolen. De andra var blöta på framsidan av överkroppen. JAG VAR DYGNSUR HELA JAG!!! Hahaha.. Det var bara ett litet smakprov...
 
Blöt vare ja..


DÅ KÖR VI JA

2012





YESTERDAY NIGHT

2012



 
Ja, behöver jag säga så mycket mer? Ni ser ju hur glada, lyckliga och hypade vi är. Det var GALET. Massa spex och alla stod upp på stolarna och dansade så fort musik kom på. Vi var flera hundra nollor och alla var lika laddade, det var GRYMT!
 
Jag lär ha synts mest av alla med min knallrosa klänning och glittriga halsband då alla andra hade typ vitt eller svart, och kanske lite mer soft klätt... Men vad fasen, det gäller att läggan ribban högt från första början. :D
 
Idag har vi haft stadsvandring, vi blev indelade i olika grupper, jag var typ den enda från TUR (förkortningen för turismprogrammet) som hamnade i en grupp med bara folk från andra program. Det är tur man är social, inte rädd för att göra bort sig och öppen för knasiga saker för vi har gått runt i hela stan på massa olika stationer och samlat poäng genom olika aktiviteter, sjunga, dansa och fjäska för alla faddrar. Och jag är ju inte den som är den liksom... "Vem ställer upp att samla kulor med tårna i en plastbassäng med vatten och havregryn?" Tystnad.. "Äh klart jag gör det!" Jag älskar såna där grejjer och ställer upp på typ allt. Utom att känna på massa äckliga grejjer med bindel för ögonen. Det fick en annan kille göra. (fast jag lovar, OM jag hade gjort det skulle jag samlat dubbelt så mycket poäng;-))
 
En kort powernap, lite käk och sen är det dags att dra iväg igen. Vädret ser rätt lovande ut och jag ser fram emot en kväll att bara sitta i en solstol, softa, lyssna på musik och dricka ett glas vin. Eller två. Vill ni veta något mer? FRÅGA! :)
 
 


WHEN YOU REALISE THAT THEY ALL ARE THE SAME

2012



 
Vilken jäkla kväll det var igår!! Nollningen kunde inte ha börjat bättre än med en hejdundrande första sittning och dans tills att vi nästan stupade. Med tanke på att vi drog igång redan vid tre var jag och Felicia, den tjejen jag lärt känna mest, duktigt trötta redan vid tolv och vid ett trippade vi hemåt.. I våra tygskor.. Tack gode gud att jag tog dem, även att det går emot mina principer lite att gå ut och dansa i converse..
Förutom att jag är lite trött och seg så mår jag kanon och snart är det dags att dra igång andra dagen. Laddar med frukost nu innan vi ska gå på stadsvandring vilket jag hört kommer efterföljas av massa roliga lekar.. Ikväll är det trudbardurkväll och tills dess hoppas jag att solen tittar fram! Är hemma ett par timmar i eftermiddag så jag lovar bättre inlägg om första kvällen. Om ni vill höra såkart?
 
PUSS!


UPDATE DAY ONE

2012



Jag är hemma på en liten mellanlanding för att slänga i mig lite mat och byta kläder. Lägenheten lär se ut som ett bombnedslag efter de här två veckor men det är ju liksom sånt man får ta!
 
Vi började dagen med upprop, fick på oss våra obligatoriska "nolleband", lila är dem och det kunde ju varit värre.. Tänk om vi skulle gått omkring i knalloranga band i två veckor... Mig i orange... Nej, det skulle verkligen inte funka! Haha 
 
Iallafall, så har vi haft rundvandring, biblioteket, studentpuben, gymmet och till sist systemet för att bunkra.. Har hört att det brukar vara ordentligt urplockat efter de här veckorna, mycket förståeligt haha..  
 
Nu ska jag fixa iordning mig, vid tre börjar förfesten inför kvällens sittning. Somebody help me, jag lär behöva rehab sen!!!  Fast det ska bli SJUKT KUL :D
 


NEVER SAID I WAS NORMAL

2012



 
 
Söndag. Men inte vilken söndag som helst. Inte den där söndagen att "ikväll måste jag lägga mig tidigt för att jag ska vara på jobbet klockan sex som alla andra måndagar". Utan mer en sån där söndag att "ikväll kommer jag inte kunna sova för IMORGON BÖRJAR JAG SKOLAN!!"
 
Jag sitter och att väntar på åka iväg på en liten "preview" med nya klassen, vi ska picknicka i slottsparken! Känns ju skönt att ha sett en del ansikten innan första uppropet. :) Imorgon, 8.30 är det alltså dags. Då är det jag som sitter där i bänken och räcker upp handen när mitt namn blir uppläst.. Om jag är laddad? SOM FASEN!!! Två introduktionsveckor väntar och jag är lite nervös över det där med att vara en nolla, nyast på skolan och vara de som blir utsatta för alla hm, vad ska man kalla det.. roligheter? pinsamheter? hemskheter? Haha..  Förbered er på roliga, knasiga, sjuka och helt galna uppdateringar. Det börjar lite lugnt imorgon med stadsvandring och välkomstsittning och sen på tisdag så ska vi.. NEJ vet ni... Nu måste jag verkligen skynda mig!! Fortsättning följer..........
 
 


TJA TJA BLOGGEN!

2012



 
Det var inte igår, men nu kör vi igen!
 
Ett nytt kapitel i mitt liv börjar nu. Ny stad, ny lägenhet, ny frisyr och ny karriärsinriktning - jag ska sätta mig i skolbänken igen! Efter att ha jobbat i fyra år så ska jag alltså börja plugga. Och jag är SÅ JÄVLA LADDAD!! Ska bli galet kul och jag längtar med spänning, nervositet, oro och lycka efter måndag då nollningen börjar.
 
Mest för att ni där hemma ska få veta hur jag har det och hänga med i vad som händer så kommer jag skriva. När jag orkar, har tid och känner för det vill säga... Förvänta er inte för mycket!
 
Och när vi lika väl är igång så kör jag igång med seriös träning igen, ett nytt gymkort är redan införskaffat och jag ser fram emot en höst på ett helt nytt gym och massa roliga gruppträningspass! Och givetvis massa springturer och promenader för att utforska min nya stad. En stad som inte är allt för ny för mig egentligen, 4 mil hemifrån men ändå. Still NEW!
 
Sådärja, då får vi väl se hur det här går... Jag kommer antagligen spendera hela dagarna  framför datorn så ett eller annat inlägg borde jag ju få till.
 
Yours!