Kvällspromenad

2011







Fredag

2011



Firar helg med fina brudar och rosé!





Kvällsmat

2011





Blev så galet sugen på sånt här gott bröd med leverpastej och gurka. Och iskaffe! Jag hade dille på det för ett par somrar sen, vet inte hur många glas jag drack varje dag. och dubbelt så gott blir det med fina isbitar.. ;)




Onsdag

2011





Man behöver verkligen lediga dagar för att kunna återhämta sig!

Jag tog en lång sovmorgon och eftermiddagen har jag spenderat på en filt på gräset hemma hos mamma och bara tagit det lugnt. Har orkat ta tag i disken som stått alldeles för länge, tvätten som jag egentligen borde ha tvättat för två veckor sen och slängt ut de döda blommorna som bara står och fäller torkade blad. Och kan ni tänka er att jag inte ens har stressat idag och se, man hinner ju faktiskt med en hel del ändå! Och det viktigaste av allt, att njuta och bara vara.


Efter den här dagen är mina tomma batterier fulladdade med massa ny energi.
Imorgon väntar det ett långpass och ja, nu kör vi igen!



Födelsedagsfika för bror.


Finaste Tonna!

Måndag

2011



Idag har jag varit heeelt slut. Gick en promenad men utöver det har jag inte gjort många knop. Jag har inte ens passat på att njuta av solen, och det är verkligen inte likt mig! Jag som slänger mig i solstolen det första jag gör annars när jag kommer hem. Det har varit mycket jobb senaste veckan och jag har nog slarvat lite med sömnen. Det är förmodligen det som straffar sig.. Klockan är ställd på 5 och imorgon är nionde dagen jag går upp tidigt, på onsdag är det sovmorgon. Åh vad jag ska njuta! :)

godnatt!



.

2011




Igår när jag körde bil såg jag nåt som fick mig att skratta så att jag var tvungen att stanna för att ta kort...

Är det inne med blåa hoods? ;)




Isåfall kanske jag borde överväga att skaffa en. Jag äger nämligen bara svarta..