Små saker som gör livet lite bättre

2013



 
Det är underskattat att komma hem efter jobbet/skolan eller i detta fall, efter träningen på kvällen och maten är fixad. Underbart att kliva in genom dörren, fönsterlamporna är tända, TVn är påslagen och i köket står det någon som fixar middag och säger: "hoppa in i duschen du så är maten klar sen när du kommer ut". Tänk att komma hem till ett hem där någon redan är, någon som väntar på dig, redan fixat disken och bäddat den där sängen som du lämnade obäddad.
 
Men nej, inte ikväll. Idag kom jag hem helt slut efter träningen till en mörk lägenhet, där posten, som jag tidigare idag hade klivit över, fortfarande låg kvar på golvet innanför dörren. Disken stod kvar precis som jag hade lämnat den. Ingen fantasi till kvällsmat, inga tända ljus, ingen TV igång. Ingen som märker om jag lämnar disken en dag till, eller sätter mig och äter innan jag duschar. Ingen som väntat på mig och undrat när jag kommer hem. Ingen mamma som erbjuder massage...
 
Ibland saknar jag att bo hemma. Där det alltid fanns kvällsmat framme och mamma kokade te.
Eller. Ikväll saknar jag det iallafall. Efter dubbelpass på gymmet och en helt slut kropp. Då hade det varit jäkligt gött med nån som hade middagen färdig när jag kom hem och jag kunde slänga mig i soffan med en gång :)
 
 








 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG




SPARA?