GIVING UP YOUR DREAMS FOR SOMEONE ELSE

2012



Vi pratade om att starta eget företag idag på första föreläsningen på delkurs tre, om företagsekonomi. Det finns massvis med restriktioner och punkter man ska följa, man ska börja med att identifiera värdet av det man ska sälja, sen ska man ställa sig följande frågor; 
 
Hur ser marknaden ut just nu?
Hur ser marknaden ut i framtiden?
Hur ska man nå ut till kunderna?

Och så vidare och så vidare.. Man ska alltså skapa en produkt som det finns en efterfrågan av, någonting som man vet kommer lyckas och man ska helt enkelt lyssna på samhället och omvärlden, göra vad som önskas och förväntas av en.
 
Om man är den som lyssnar till vad andra säger ja.
 
Vill man lyckas ändå, med den idén som man har krävs det envishet, uthållighet, energi och ett jäklaanammar. Har man det, tillsammans med tron och hoppet, så klarar man vad man vill. Och det är väl likadant med livet?
 
Om du lyssnar till vad alla andra tycker du ska göra, vad andra säger till dig, "gör si och gör så" "nej, sådär kan du inte göra" "du kommer aldrig klara det" "gör såhär istället" "aja, lycka till...", så kommer du aldrig uppnå de mål och drömmar du har. Men om man ger sig fan på att man ska klara det, om det är någonting man verkligen vill, trots att omvärlden säger nej, så kör bara. Ge aldrig upp dina drömmar för att någon annan säger åt dig att du inte kommer klara det, att det är en omöjlighet. Men ingenting är omöjligt, kom ihåg det.
 
You are the most important person in your life.
 
I used to give up 'cause someone told me to, but now nothing can stop my dreams. Hello NY!








 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG




SPARA?